«Братство» взяло на себе відповідальність за побиття Ульянова. Але потім передумало

15 Березня 2009
2197
15 Березня 2009
12:28

«Братство» взяло на себе відповідальність за побиття Ульянова. Але потім передумало

2197
«Братство» взяло на себе відповідальність за побиття Ульянова. Але потім передумало
13 березня на сайті партії «Братство» з’явилось повідомлення, в якому ця організація бере на себе відповідальність за побиття журналіста Анатолія Ульянова.
 
«Сьогодні в центрі Києва, біля будинку Національної опери в черговий раз було покарано {…} А.Ульянова, відомого в Інтернеті своїми богохульними та антихристиянськими опусами. Нажаль, не всі бажаючі встигли взяти участь в екзекуції. До нових зустрічей, А.Ульянов!», - йшлося у повідомленні. Згодом повідомлення було знищене, і зараз доступне лише у кеші пошукових серверів.
 
Нагадаємо, раніше представники «Братства» вже нападали на Анатолія Ульянова.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2197
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5525 дн. тому
Неа, а, по-моему, похоже на почерк Евразийского Союза Молодёжи - тоже осквернение символов независимой Украины.
Ваша совесть
5526 дн. тому
Блин, если это "Братство", то как низко оно пало! Ну уже некуда просто ниже... Герои, млять... Вы б еще котенку блохастому и паршивому, с закисшими глазами, в подворотне хвост отдавили, а потом хвастались! Нашли противника. Тьфу!.. {CENSORED} никого не нашлось, чтобы на нем попиариться? Не страна, а цирк уродов!
5526 дн. тому
братство ульянова будет худосочным. только минко там окажется
5526 дн. тому
Огоспади! сплошной пеар! Ульянов пиарится на своем избиении, и Братство тоже пиарится.
sizoff
5526 дн. тому
Братчики - {CENSORED} ещё те. Им абы попиариться. Небось с фефа штук 5 долларов сняли "За работу".
каутский-рыбчинский
5526 дн. тому
Господа! Пановэ! Избиение - метод давно и безнадежно устаревший. Фармакологическая стерилизация! Укольчик, и не больно, и гуманно по отношению к подвиду гомо сапиенс. Пусть себе живут, но не размножаются, и потише тявкают, не засоряют экологию. Постепенно страна и очистится от совков, инвалидов выродков коммуно-российской империи.
Балдьож
5526 дн. тому
І правильно:-) Головне в піарі -- не мовчати. Це якийсь цирк. Ще б Ульянов створив власне Братство. Цікаво, хто б тоді переміг -- дебіли чи придурки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду