Російська громадська рада з моралі рекомендує закрити «Дом-2»

4 Грудня 2008
32354
4 Грудня 2008
08:16

Російська громадська рада з моралі рекомендує закрити «Дом-2»

32354
Російська громадська рада з моралі рекомендує закрити «Дом-2»
Більшість членів російської Громадської ради з моральності на телебаченні під час обговорення реаліті-шоу «Дом-2» (в Росії транслюється каналом ТНТ, в Україні – ТЕТ) висловили рекомендацію або закрити цей проект, або запровадити жорстку цензуру, що забороняла б еротику і насильство. Про це повідомляє «РБК Daily».
 
На друге засідання громадської ради запрошували ведучих програми Ксенію Собчак і Ксенію Бородіну, проте вони відмовились. За словами організаторів засідання, один із теперішніх учасників проекту в телефонній розмові зізнався, що керівники проекту заборонили йому приїжджати на обговорення програми; у засіданні взяли участь колишні учасники шоу.
 
Після перегляду нарізки кадрів із реаліті-шоу відразу декілька членів ради закликали запровадити систему штрафів для телеканалів за демонстрацію таких сцен.
 
Генеральний продюсер телеканалу ТНТ Дмитро Троїцький оцінив засідання ради як «важке марення». «Ці люди не знають, про що вони говорять, вони не дивились нашу програму, і я взагалі не знаю, хто вони такі», - сказав він.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32354
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду