detector.media
04.12.2008 08:16
Російська громадська рада з моралі рекомендує закрити «Дом-2»
Російська громадська рада з моралі рекомендує закрити «Дом-2»
Більшість членів російської Громадської ради з моральності на телебаченні під час обговорення реаліті-шоу «Дом-2» (в Росії транслюється каналом ТНТ, в Україні – ТЕТ) висловили рекомендацію або закрити цей проект, або запровадити жорстку цензуру, що забороняла б еротику і насильство. Про це повідомляє «РБК Daily».
 
На друге засідання громадської ради запрошували ведучих програми Ксенію Собчак і Ксенію Бородіну, проте вони відмовились. За словами організаторів засідання, один із теперішніх учасників проекту в телефонній розмові зізнався, що керівники проекту заборонили йому приїжджати на обговорення програми; у засіданні взяли участь колишні учасники шоу.
 
Після перегляду нарізки кадрів із реаліті-шоу відразу декілька членів ради закликали запровадити систему штрафів для телеканалів за демонстрацію таких сцен.
 
Генеральний продюсер телеканалу ТНТ Дмитро Троїцький оцінив засідання ради як «важке марення». «Ці люди не знають, про що вони говорять, вони не дивились нашу програму, і я взагалі не знаю, хто вони такі», - сказав він.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY