Казбек Бектурсунов узяв шефство над журналом «10 дней». Переформатоване видання очолив Кирило Проценко

17 Жовтня 2008
19062
17 Жовтня 2008
18:03

Казбек Бектурсунов узяв шефство над журналом «10 дней». Переформатоване видання очолив Кирило Проценко

19062
Казбек Бектурсунов узяв шефство над журналом «10 дней». Переформатоване видання очолив Кирило Проценко
Журнал «10 дней», який випускало видавництво «7+7 Медіа», переформатовано. Нове видання під назвою «Топ-10» очолив художник Кирило Проценко.
 
Раніше сайт «Дуся» повідомляв про те, що видавництво «7+7 медіа» змінило засновників. За інформацією джерел, новим власником видавництва стала компанія, близька до членів родини мера Києва Леоніда Чернівецького. Генеральний директор видавництва Оксана Северчук підтвердила «ТК» зміну засновників.
 
«Так дійсно, у нас змінились співзасновники. Одним із засновників стала одна з українських компаній. Я не можу розголошувати цю назву. По-перше, це не є таємниця, а по-друге, її назва вам ні про що не скаже. Я не роблю з цього таємницю, але і не вважаю за потрібне її називати. Досить того, що я сказала, що це українська компанія (раніше у нас був 100% іноземний капітал). Я вважаю, що це вичерпна відповідь. Те, якою часткою володіє компанія – це комерційна таємниця.», - зазначила Оксана Северчук.
 
За її словами, після зміни засновників відновились усі видання «7+7 медіа» («7+7я», «10 days/10 tage» и «ДОМ-2. ТНТ-реалити») та був проведений ребрендинг журналу «10 дней». Випусковим редактором журналу став Антон Петров, який раніше працював у київських муніципальних виданнях, які входять до так званого «Київського медіахолдингу».
 
Кирило Проценко повідомив «ТК», що до сфери його обов’язків належить розробка нового дизайну журналу. «Моє завдання – знайти нові, свіжі зображальні форми. Це буде свіжа кров у форматі подібних журналів. Зараз це робочий матеріал, у нас вийшов пілотний номер, і найближчим часом ми вдосконалюватимемо його», - сказав він. Із запитаннями щодо оновленого формату та інформаційної стратегії видання пан Проценко порадив звернутись до радника мера та керівника неформального «Київського медіахолдингу» Казбека Бектурсунова і до виконувача обов'язків головного редактора газети «Вечірній Київ» Романа Костриці.
 
«ТК» сподівається отримати відповіді на запитання, скеровані до пана Бектурсунова.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19062
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
P.S.
5660 дн. тому
Любопытное уточнение. С приходом Каздыбэка на ТРК в туалеты для сотрудников, которые он посещал, остальным нельзя было ходить. Видать эта куча (SENSORED) всю бумагу вымакала.
Н. П.
5672 дн. тому
Журнал тішить компактним і компетентним підбором основних трендових тем місяця: детально про Fashion week-ки (не тільки Ukrainian, а й основних світових стовпів FW -New York, London, Milan, Paris) Кінофестиваль "Молодість 2008" Великий укр. арт-проект "Бурса" Музичні події Jazz in Kiev, Kievbass Французький щорічний автосалон Mondial de l'Automobile + Статті про ресторанні тенденції сезону, огляд книг, аудіо, сторів і звісно ціла сторінка присвячена новому ноуту від Apple з технологією цільного корпусу та ще купа цікавих дрібниць. Логічно присутні багато компановок ТОП-10: десятки фешн, трендів, моделей сезону і т. д. авторами яких є маститі в своїх сферах експерти. Статті написані легко, смачно, без пафосу. Верстка (якщо можна так казати про внутрішнє наповнення) - доволі традиційна, ергономічна. А от над самою обкладинкою, я б попрацювала - мало того, що вона сіро чебешна з обличчям моделі, яка до того була на обкладинці фешн проекту Афіші, так ще й дико перекликається у кольоровій стилістиці з новим номером тієї ж таки Афіші - можна сплутати. Для лончу видання, ІМХО, варто було б з обкладинкою більше "заморочитись". Але то я про форму, а зміст - відмінно. Ріспект і повага http://trendsetting-ua.blogspot.com/2008/10/10.html
Жил такой парень....
5675 дн. тому
Для Rfpz! Рулон туалетной бумаги говоришь!!!???? Чтобы ты знал на ТРК "Киев" она является самой ценной бумагой!!!! Я был там в гостях буквально пару дней назад и не в одном туалете нет бумаги!!!! Единственное, что имеется, это газета "Вечерний Киев" и "Откровение Мера Л.М. Черновецкого" (Предвыборная програма) Тобиш с помощью внутремедийних процессов поднимают читаемость выше указанных материалов..... Я уже про мыло не говорю.... мыла также небыло.... ни руки помыть, не повеситься при ожидании не получаемого (Зарплата низкая и дают ее не всегда.... к примеру договорники еще за август не получили....) По мойму руководство так называемого холдинга не понимают простых человеческих и общественных потребностей (1. на работу ездить надо. 2. оплатить комунальные услуги надо. 3 Питаться надо. да и вообще....) За то - Мы покупаем новые журналы, чтобы сотрудникам было чем жопы подтирать...... (Глянец!!!! Гламурно!!!!)....
Rfpz
5675 дн. тому
Для полного счастья всегда чего-нибудь не хватает. То табуретки, то мыла, то веревки...))Рулон туалетной бумаги - это единственная светлая полоса в жизни Кази.))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду