detector.media
17.10.2008 18:03
Казбек Бектурсунов узяв шефство над журналом «10 дней». Переформатоване видання очолив Кирило Проценко
Журнал «10 дней», який випускало видавництво «7+7 Медіа», переформатовано. Нове видання під назвою «Топ-10» очолив художник Кирило Проценко.
 
Раніше сайт «Дуся» повідомляв про те, що видавництво «7+7 медіа» змінило засновників. За інформацією джерел, новим власником видавництва стала компанія, близька до членів родини мера Києва Леоніда Чернівецького. Генеральний директор видавництва Оксана Северчук підтвердила «ТК» зміну засновників.
 
«Так дійсно, у нас змінились співзасновники. Одним із засновників стала одна з українських компаній. Я не можу розголошувати цю назву. По-перше, це не є таємниця, а по-друге, її назва вам ні про що не скаже. Я не роблю з цього таємницю, але і не вважаю за потрібне її називати. Досить того, що я сказала, що це українська компанія (раніше у нас був 100% іноземний капітал). Я вважаю, що це вичерпна відповідь. Те, якою часткою володіє компанія – це комерційна таємниця.», - зазначила Оксана Северчук.
 
За її словами, після зміни засновників відновились усі видання «7+7 медіа» («7+7я», «10 days/10 tage» и «ДОМ-2. ТНТ-реалити») та був проведений ребрендинг журналу «10 дней». Випусковим редактором журналу став Антон Петров, який раніше працював у київських муніципальних виданнях, які входять до так званого «Київського медіахолдингу».
 
Кирило Проценко повідомив «ТК», що до сфери його обов’язків належить розробка нового дизайну журналу. «Моє завдання – знайти нові, свіжі зображальні форми. Це буде свіжа кров у форматі подібних журналів. Зараз це робочий матеріал, у нас вийшов пілотний номер, і найближчим часом ми вдосконалюватимемо його», - сказав він. Із запитаннями щодо оновленого формату та інформаційної стратегії видання пан Проценко порадив звернутись до радника мера та керівника неформального «Київського медіахолдингу» Казбека Бектурсунова і до виконувача обов'язків головного редактора газети «Вечірній Київ» Романа Костриці.
 
«ТК» сподівається отримати відповіді на запитання, скеровані до пана Бектурсунова.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY