Видавництво «Економіка» готує до запуску близько 7 вузькоспеціалізованих видань

3 Жовтня 2008
31038
3 Жовтня 2008
17:20

Видавництво «Економіка» готує до запуску близько 7 вузькоспеціалізованих видань

31038
Видавництво «Економіка» готує до запуску близько 7 вузькоспеціалізованих видань
Видавництво «Економіка» готує до запуску кілька вузькоспеціалізованих видань, перед якими ставиться завдання дуже швидке вийти в нуль. Першим наприкінці жовтня з’явиться видання про лізинг. Проект уже за півроку має стати беззбитковим, а через рік – приносити прибуток. Протягом першого півріччя 2009 року «Економіка» планує випустити ще кілька подібних вузькоспеціалізованих видань. Про це повідомила «Детектор медіа» керівник В2В-проектів «Економіки» Олександра Симонова.
 
Зараз у пакеті видавництва вже є 6 нішевих журналів, зокрема Logistics, Marketing Media Review, «Комунальне господарство» та інші. За словами  пані Симонової, видавництво вважає цей напрям перспективним, тому й вирішило протягом найближчого півріччя запустити низку нових проектів. Першим на черзі стоїть видання із робочою назвою «Лізинг в Україні».
 
Журнал розповсюджуватиметься по всій території України за передплатою, вартість якої буде визначено за результатами пілотного номеру. Наклад пілоту – 5000 примірників, у подальшому планується продавати 3000-4000 одиниць. Обсяг – 64 сторінки.
 
На беззбитковий рівень проект має вийти через півроку, за прайсової вартості останньої шпальти $1500 та вартості внутрішніх сторінок $800-1200. Сподівання на такий стрімкий результат пані Симонова обґрунтовує тим, що бізнес-модель проекту передбачає отримання доходів не лише від реклами, а й від організації профільних заходів – конференцій, семінарів тощо. Окрім цього, видавництво розраховує, що значну частину контенту вироблятимуть експерти ринку і колектив «Дела» та «Інвестгазети». У власному штаті видання працюватиме лише 5 чоловік.
 
Просувати видання серед цільової аудиторії «Економіка» буде шляхом безкоштовного розповсюдження примірників видання по базі підприємств, які входять до рейтингу «Топ-100», тобто серед страхових, брокерських та інших фінансових компаній, банків тощо. Тематична спеціалізація інших видань поки не розголошується.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31038
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду