«УМХ» вимагає від видавництва «Економіка» понад 2 млн гривень за «некоректні публікації»

15 Вересня 2008
29042
15 Вересня 2008
16:52

«УМХ» вимагає від видавництва «Економіка» понад 2 млн гривень за «некоректні публікації»

29042
«УМХ» вимагає від видавництва «Економіка» понад 2 млн гривень за «некоректні публікації»
12 вересня група United Media Holding, до складу якої входить група компаній «Український медіахолдинг»  та ВД «Популярная пресса», скерувала видавництву «Економіка» 4 претензії на загальну суму 2 025 347 гривень. Про це повідомляє прес-служба «УМХ».
 
Претензії стосуються некоректного, на думку UMH, використання інформації про цю групу компаній у газеті «Дело» та журналі Marketing Media Review, видавцем яких є «Економіка». Як стверджують у групі компаній, у публікаціях були «викладені недостовірні факти про акціонерну структуру холдингу, деякі угоди, а також ринкові позиції підприємств, що входять до складу UMH». Такі публікації, вважають в «УМХ», «стали носити систематичний характер». «Ми сподіваємось, що наші дії привернуть увагу власників, інвесторів і менеджерів видавництва до якості публікованих матеріалів», - зазначено у повідомленні прес-служби «УМХ».
 
У видавництві «Економіка» поки що не коментують цієї інформації.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29042
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
неВасиль
5716 дн. тому
ошибаетесь , любезнейший... Приват не имеют никакого отношения к УМХ (см. суть позовной заявы) )) или имеет - но мААленькое (см. откровения Коломойского на УП).
Василь
5716 дн. тому
"Приват" дает по рукам Пинчуку. Может быть хоть это побудит Пинчука посмотреть на финансовые показатели издательства и поменять уже забронзовевших руководителей Экономики, которые как тырили бобло, так и тырят.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду