detector.media
31.08.2008 17:28
Убитий власник російського опозиційного сайту «Ингушетия.ру»
Убитий власник російського опозиційного сайту «Ингушетия.ру»
31 серпня у Назрані (Інгушетія, Російська Федерація) помер від вогнепального поранення власник опозиційного сайту «Ингушетия.ру» Магомед Євлоєв, повідомляє Лента.Ру.
 
Євлоєв помер у республіканській лікарні, куди його привезли із вогнепальним пораненням у голову. За інформацією співробітників «Ингушетии.ру», власник сайту прилетів із Москви в Назрань в одному літаку з президентом Інгушетії Муратом Зязіковим. Після того, як президент поїхав, Євлоєва оточили люди з охорони міністра внутрішніх справ Інгушетії, силою посадили в машину та повезли. По дорозі з аеропорту Євлоєву начебто вистрелили в голову, після чого викинули з машини. Пораненого підібрали родичі, які приїхали зустрічати його в аеропорту, і відвезли в лікарню.
 
Тим часом правоохоронці стверджують, що Євлоєв намагався вихопити автомат в одного із співробітників міліції, що брали участь у його затриманні, і в результаті отримав випадкове поранення в голову. Джерело «РИА Новости» в МВС Інгушетії розповіло, що в машині, де перебував Євлоєв, відбувся випадковий постріл із пістолета одного з міліціонерів.
 
За даними прес-служби МВС Інгушетії, Євлоєва мали доставити на допит у рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом вибуху в Назрані біля будинку місцевого мешканця Хаутієва. Прес-служба стверджує, що затримання Євлоєва проводили міліціонери, відряджені з сусідніх регіонів, тим часом як у редакції сайту «Ингушетия.Ру» стверджують, що це були співробітники республіканського МВС.
 
Слідчий комітет при прокуратурі Російської Федерації здійснює перевірку за фактом убивства Магомеда Євлоєва, за підсумками якої буде прийняте рішення щодо порушення кримінальної справи.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY