«Великим українцем» №1 обрано Ярослава Мудрого

17 Травня 2008
8682
17 Травня 2008
00:35

«Великим українцем» №1 обрано Ярослава Мудрого

8682
«Великим українцем» №1 обрано Ярослава Мудрого
Проект телеканалу «Інтер» «Великі українці» завершився. За оголошеними підсумками голосування, яке проводилось по телефону та sms-повідомленнями і завершилось о 00:15, найбільше голосів у другому етапі здобув князь Ярослав Мудрий.
 
За кількістю голосів «великі» у десятці розташувались так:
 
  1. Ярослав Мудрий – 648 тисяч голосів, 40%
  2. Микола Амосов – 19,88%
  3. Степан Бандера - 261 тисяча голосів, 16%
  4. Тарас Шевченко - близько 115 тисяч голосів
  5. Богдан Хмельницький - 62931 голосів, 4%
  6. Валерій Лобановський -  51 500 голосів, 3,18%
  7. В’ячеслав Чорновіл – 42543 голосів, 2,6%
  8. Григорій Сковорода -  28090 голосів, 1,73%
  9. Леся Українка – 26 тисяч голосів, 1,64%
  10. Іван Франко – 24 тисяч голосів, 1,49%
 
Усього у другому етапі програми за кандидатів у «великі українці №1» було віддано 1621049 голосів (у першому етапі – близько 800 тисяч). За словами ведучого програми Савіка Шустера, це є світовим рекордом кількості голосів, відданих у проекті «100 великих».
 
Тим часом, за інформацією сайту «Дуся», отриманою з компетентних джерел, на результати голосування начебто вплинули протягом останньої доби, масово відсилаючи sms-повідомлення на користь Ярослава Мудрого. Завдяки 200 тисячам повідомлень, які начебто були надіслані з 80 мобільних номерів, Ярослав Мудрий перемістився з четвертого місця на перше, яке раніше посідав Степан Бандера. «ТК» намагатиметься перевірити цю інформацію.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8682
Читайте також
19.05.2008 09:27
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
10 398
Коментарі
47
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
apokalipsis
5814 дн. тому
Я взагалі був лише за Амосова І ВСЕ!!!! Для мене будуть герої ті, хто мусив тяжко працювать на пана, а не "шкябати" пером тим часом. Можливо мене хтось і осудить але НІКОЛИ НІКОЛИ НІКОЛИ "писаки" для мене не стануть героями. Ще можуть бути воєноначальники, ала насам перед ті хто врятовував життя. Ось справжні герої.
Сива Кобила
5814 дн. тому
Дорогенькі мої! Зрозумійте, що наші цинічні телеменеджери мають лише одного бога - Його Величність Рейтинг. Тому, якщо вас дратує якась програма чи цілий канал, і ви хочете висловити своє фе, існує один-єдиний ефективний спосіб - вимикайте свій телевізор на цій програмі або ніколи не вмикайте цей канал. Коли більшість із нас усвідомить цю просту істину і почне її застосовувати на практиці, то не телеменеджери маніпулюватимуть нашою свідомістю, а ми керуватимемо їхнім усім. Рейтингами тобто. Ефект не забариться. Ось побачите!
Сива Кобила
5814 дн. тому
Грошенят із щирих, але наївних українських патріотів Інтер і оператори мобзв'язку скачали, звичайно, чимало. Але, дорогенькі мої, не журіться - попри всі фальсифікації, ваші зусиллия й жертви не були зовсім марними (бо жодні жертви марними не бувають!). Якби півроку тому сказали, що в скацапленій і совковій Малоросії Степан Бандера займе 3-є місце в рейтингу великих земляків, хто б повірив? А тепер мусимо вірити
Сива Кобила
5814 дн. тому
Хто сказав, що Ярослав Мудрий - не українець? Ви італійцю скажіть, що Джуліо Чезаре (Юлій Цезар) не італієць. Він вам моргали виколе. Серед 100 найвидатніших британців глядачі BBC визначили: англосаксонського (не англійського!) короля 9 століття Альфреда Великого (14 місце), КЕЛЬТСЬКУ королеву 1 ст. до н. е., героїню антиРИМСЬКОГО опору Боудіку (35 місце), легендарного КЕЛЬТСЬКОГО короля Артура (51 місце). Нагадаю, що кельти жили в Туманному Альбіоні ще до того, як туди припливли предки сучасних англійців. ////////////////////// Інша річ, що, коли б не організована акція регіоналів, Ярослав і 5-го місця не зайняв би, не те, що 1-го.
олена
5814 дн. тому
слава богу не бендера
Олена
5814 дн. тому
Нас опять выставили полным быдлом, с которого можно тупо скачать денег да еще поглумиться над ним. Была уверена с самого начала этого одиозного проекта, что покупался он не просто так, а в политических целях. К сожалению, моральные уроды типа Табачника правят этим миром. Ярослав Мудрый - великий человек, но не великий украинец. Как это не прозаично, но великий украинец - конечно,Тарас Шевченко. Степан Бандера - великий символ, которым подавились бы Интер, табачники, регионалы и все прочие. Поэтому, конечно, Ярослав...Обидно,что народ так и не узнает, что его опять изнасиловали....
Psy
5815 дн. тому
2Никита // 18.05.2008 20:40:21 Тішся москлалику, тішся поки взмозі.
Никита
5815 дн. тому
Расхныкались нацики,было бы еще из-за кого.Злобный галичанский карлик,фашистский прихвостень пролетел на счастье нормальной части нашей страны,значит не все еще потеряно для этого государства.
для киев
5815 дн. тому
на жаль, інтеру начхати на те, що думає укр. народ і ми з вами. вони заробили гроші - і все, фініта ля комедія. от тільки я інтер принципово більше дивитися не буду. огидно просто, політичні махінації і ті не такі очевидні, а тут - такий наглий обман.
з пасіки
5816 дн. тому
Мене засмутило, що ніхто (окрім надто завуальованого Кравчука) не сказав про фальсифікацію, яка уже відбувалася, у прямому ефірі, коментуючи "вибір" українців. І,звісно велика проблема із нашим браком смаку. Ані Табачника, ані Корчинського у проекті просто не мало бути! Та й два Ступки - це забагато. А Кіпіані на розповідях про своє "відсторонення" творить свій позитивний імідж перед наступними роботодавцями. Як на мене, його помилок, як головного редактора проекта, було чимало і варто чесно за них відповідати, а не звалювати усе на Безлюдну.
rlk
5816 дн. тому
була переконана, що перше місце посяде бандера - багато хто хотів голосувати за нього або дослухаючись до голосу серця, або зі стьобу, або аби не за шевченка. я особисто розділяю другу й третю позицію. але ще більше шкодую, що не переміг амосов. один з попередніх коментаторів сказав, що обрали за фізичним, а не духовним. та хіба людина, яка рятувала життя іншим, не є духовною? щодо ярослава мудрого: він гідний, дійсно гідний бути видатним українцем, він здійснив стільки гідних справ всередині країни й у зовнішніх відносинах, що переоцінити їх важко. важливо, що він був не лише політиком (бо сьогодні від слів з коренем *політ* вже тіпає), але й носієм і впроваджувачем культури у різних її напрямках. а його духовним, літературним, архітектурним і дипломатичним насліддям ми, українці, наші гості-іноземці й навіть іноземці у своїх країнах маємо можливість милуватися й пишатися й сьогодні. ось тільки шкода, що така дійсно надзвичайна постать стала лише розмінною монетою в сучасній фінансово-політичній і амбіційній грі. головне ж для кожного українця й телеглядача тепер - поважати кожного свого гідного співгромадянина, хай то буде іван франко, валерій лобановський чи в*ячеслав чорновіл, або навіть сусід по парті чи кращий друг. пафосно? ага, але амбіції однієї людини не мають впливати на думку багатьох. отож, шукаймо кожен своїх героїв : ))
Олег, Львів
5816 дн. тому
До Байди і Марти Проблема не в Табачнику і Інтері, на жаль. Як організатори шоу, Інтер провалився повністю, не забезпечивши інтриги: маєте закиди до Бандери, організуйте інтригу, хзалучіть людей (по-хорошому) до голосування. За Бандеру розсилали СМС-ки дин одному, мовляв, не забудь підтримати. Чому цього не робили прихильники Ярослава?! Не цікавий? Не вірю. Це справді один з "батьків-засновників". Втім, розумію і Інтер. Оприлюднити реальні результати означало б визнати, що активна частина населення визнає героєм Бандеру. В сучасній Україні - це надто серйозний виклик, навіть для загальнонаціонального каналу. Очевидно, не Бандера є ідеалом пересічного українця, а Шевченко (див. опитування КМІС), однак СМС-голосування та інтернет відбивають смаки саме аудиторії Інтера, а тому на цьому мали б наголосити особливо. Однак Інтер взяв на себе роль загальнонаціонального речника... і зі скандалом провалився. Шкода :(
киев
5816 дн. тому
Надеюсь, что шобле интеровской плюс димАчка сАбачник их ввчерашняя квази "пэрэмога" уже стоит поперек глотки: стоит пробежаться по нескольким сайтам сегодня и почитать форумы- сразу становится ясным, что народ в курсе, кто на самом деле ВЕЛИКИЙ Украинец; что люди знают о фальсификации с голосами в пользу Я. Мудрого. Они на самом деле не выиграли от своей брехни, а обос..рались жидко.
Байда
5816 дн. тому
Нема за що балакати. Сама ця вигадка - безглузда шкідлива дурниця. У кожної людини, навіть у рідних братів-близнюків - свої Великі люди. Не треба взагалі нкого нав"язуватиЗлизувати дурно з закордонщини, щоб ще більше розколоти людей?! Тим більш прии таких суддях- запроданцях - що комуняка перелицьована кравчук, що табачник, що тарасик-зрадник...
марта
5816 дн. тому
ну Інтер на чолі з Савіком вчора всралися по повній програмі, Табачник взагалі повне Г...о, як і партія до якої він належить, об такі б..дь яники в цій країні підтасують все що завгодно, головне нагнути всіх і зробити по своєму, ну як можна таке Г... поважати чи голосувати за таких як Табачник, на воно перекрутить історію, сфальсифікує її і скажуть, шо так було. Я звичайно поважаю Ярослава Мудрого, але не вважаю, що він мав зайняти перше місце, були в десятці більш знані і величні постаті. Смішно і гидко було дивитись як радів Табачник, яка в нас мол мудра нація, а він який герой, як випендрився, так обломав мол Бандеру і Шевченка.. як же це він лаханувся, коли за сотню голосували, а регіони яника не просунули в десятку... Величезною полмилкою було залучати таких непрофесіоналів, нечистих на руку, тим паче політиків з партії регіонів до цього проекту, впевнена, якби табачник не представляв фільм про Мудрого, то все могло бути по іншому, ну і якби продажний Інтер не підтасовував результати, - ну страна ідіотів..., особливо політики. Впевнена бідний Ярослав Мудрий перевернувся в гробу, що його в такий спосіб підлий і брехливий зробили великим українцем, бо сам він ніколи не претендував на чуже місце, у нього своє місце в історії, і не треба таким як Табачник нагинати і намахувати народ , бо Ярослав мудрий залишиться в історії, а такі як "великий" махінатор Табачник безслідно засипе попіл небуття....
Смішні ви люди!
5816 дн. тому
На каналі безлюдної з ведучим шустером при "адвокаті" табачнику в принципі не може бути чесної програми! Це як неможливо дихати у космосі: там просто немає повітря!
Зоя З
5816 дн. тому
Табачник переміг?! А Українці?
а
5816 дн. тому
2 Патріот - Про правильність вибору українців можна було б дискутувати, якби Ярослав Мудрий чесно переміг. Але в цьому випадку результати сфальсифіковано шляхом цілеспрямованого вкидання сотень тисяч голосів. Тому говорити про результати проекту немає сенсу - є сенс запитати у керівників каналу Інтер, чому український народ вчергове обмануто.
Патріот
5816 дн. тому
Ярослав Мудрий - заслуговує на те,щоб вважатись Великим Українцем,але ж сьогодні-завтра ми знов будем чути на цю тему братерські лозунги з боку північного сусіда: ,,Ета наша обчащая історія,общіе корні..,маладци хахлята,незабиле,помніте ещьо багатирей русскай слави!!!,, А найбільша іронія буде в тому,якщо в російському проекті ,,Имя России,, Ярослав Мудрий стане - Великим Росіянином. Правильною буде думка та, яка говорить,що ми повинні діяти так як ми вважаємо за потрібне для нас,нам на користь,не зважаючи на те - хто що скаже, т а к!, але............. ...........Саме нам і саме зараз,нажаль,бракує чіткості,чіткості того образу справжнього українця,який міг би обєднати наші думки в один єдиний струмінь,і спрямувати його на обєднання і порозуміння усіх нас. На мою думку,ним повинен бути - Тарас Шевченко! Для чого було шукати цей образ у 1000-их роках н.е,адже він зовсім поруч,він біля нас,а ми його не бачимо. Але,якби ж то все отак від нас залежало в цьому голосуванні....
Свідомий
5816 дн. тому
"Сірки дурноголові"! (с)М.Старицький) Невже ви думали, що табачнікі шустери, кіпіані вам назвуть "Великого українця"???????????????
С
5816 дн. тому
Щойно спілкувався в працівником проекту "Великі Українці", він підтвердив фальсифікації на користь Табачника. Називаю саме так, це був піар-Табачника, а не Ярослава. До речі, хто помітив, Кравчук в кінці програми, зазначив, що у нього є інформація, що було найнята група людей й за спеціально виділені гроші протягом останнього накручувався лічильник.
Сергій
5816 дн. тому
Однозначна фальсифікація Інтера та регіоналів на користь Ярослава Мудрого та Табачника. Судіть самі. Фільм про Ярослава Мудрого йшов останній, і до і після показу фільму Табачника він був на 4-му місці (про це оголошувалось в ефірі). Тобто, у нього було менше 150 тисяч голосів за попередні 5 тижнів показу, адже в самому кінці, Шевченко, що зайняв 4-те місце набрав 150 тисяч (і це за підсумкам фінанльного ток-шоу!). За показ фільму, коли за героя голосують найактивніше, за Ярослава проголосувало 11 тисяч і 3 тисячі проти (наприклад Бендера отримав більше під час свого фільму). Поясніть тоді, як герой може набрати за 5 тижнів трохи більше 100 тисяч голосів, за час показу фільму про нього 11 тисяч. А потім за два дні досягти одразу позначки в 650 тисяч. Та й вдумайтеся у відсоток 40%!!! учасніків проекту проголосувало за одного Ярослава Мудрого. Крім того, за всіма чутками поширеними і інтернеті до останнього дня лідиривав Бандера.
Логік
5816 дн. тому
Думаю, ці фальсифікатори і М.Амосову трошки підкинули, для надійності. Для них С.Бендера і на другому місці небезпечний. Чому ж Ви, безлюдні наші, так його боїтеся. А що вам Т.Шевченко зробив, що ви про нього зняли найгірший фільм? Хотіли, щоб все було "мусі-пусі" з " непередбачуваною кінцівкою і "всі були щасливі", то замість Я.Мудрого можна було б "призначити" невідомого солдата, цей образ ближчий все-таки до України за часом, і за нацональністю, і за сенсом і метою свого життя. Вчорашня програма була нудна і нецікава, як телефонний довідник
Интер -капут
5816 дн. тому
Безлюдная - она и есть безлюдная. Хотелось бы, чтоб вся это историю раскрутили, чтоб хоть немного интеровцев попозорить, так как все равно не накажешь никого. Для них - это бизнес, и ничего личного, а мы, так, народная масса, на которой они деньги зарабатывают. Тут даже больше задело то, с каким цинизмом все сделано было. 500000 за два дня. Расскажите эти сказки табачнику на ночь.
вперьодсмотрящій
5816 дн. тому
http://vaxo.livejournal.com/195728.html?thread=5124752#t5124752 - Кипиани написал всю правду о накрутках
Валентина
5816 дн. тому
Вчора під час ефіру ні по одному з телефонів не можна було дозвонитися, а на СМС- відповіді не приходили, хоч гроші і знімались. Які все ж таки шахраї Безлюдна і Ко. Як не вмієте і боїтесь, то не беріться, а як взялися. то довідфть чесноі і до кінця. Якщо в Савіка і Вахтанга є сумління( а воно є), і якщо( а це факт), була підтасовка, думаю вони там після такої ганьби не затримаються.
Alexus
5816 дн. тому
Господа, панове! Вы забыли (а у Дуси об этом сказано!), что соучредителем "Интера" является пресловутый !-й российский канал. Бандера для них - кошмар на улице вязов. Конечно они не допустили бы его победы - костьми бы легли. А кто ж против учредителей попрет! Тем более, когда учредитель - бурый медведь...
Західноукраїнська...
5816 дн. тому
Я також голосувала за Бандеру... Певно, навіть не тому, що вважаю його більшим, ніж Шевченко чи наш Франко, чи інші представники сотні (навіть не десятки!) - всі великі по-своєму, а тому, що саме Бандера і саме тепер потребує визнання, потребує політичної та історичної реабілітації, потребує очищення свого імені і свого символу від наглого і цілеспрямованого нашарування брехні і перекручень. Бандера - Герой! А щодо фальсифікацій - згідна, кінцевий результат трохи несподіваний. Але я щаслива від того, що в першій десятці нема ні Леніна, ні Януковича, ні подібних... Їх же теж могли "всунути"... А Кіпіані молодець!
Марія
5816 дн. тому
Ввечері в середу Ярослав Мудрий був на 4 місці І тут , рівно через дві доби( 48 годин), виявляється, що Ярослав Мудрий набрав найже 650000 голсів !!!!, при цьому Т.Шевченко - 115000. Тобто, виходить, що за цей час за Ярослава Мудрого проголосувало як мінімум 400 000 (!) - за два дні, за 48 годин(!). Тут навіть не віриться в організацію масового голосування. Кому це потрібно, адже це і гроші, і час. Здається, все було набагато простіше: так собі домалювали "6" перед 48000 ... От і все.. Єдиний, хто втратив- це канал "Інтер". Так зганьбитися. Хоч би кількісні результати не оголошували... Бо вони десь із сфери фантастики."Телекритика", прошу не мовчи! Підсмаж цих шкур!
Саша
5816 дн. тому
А я думал, что Савик честный журналист - Иван, спасибо за фразу - уже 20 мин. смеюсь, не могу остановиться...
Иван
5816 дн. тому
Пока шла передача, пытался дозвонится раз двадцать. Всё безуспешно. Тоже и с СМСками. Сайт тоже где-то пропал... Подтасовка явная... А я думал, что Савик честный журналист...
Unrated
5816 дн. тому
Так вам и надо,развели как лохов на деньги,утирайтесь теперь своим бандерой!
kirillius
5816 дн. тому
Панове, махінація наочна. І, напевно, як із Цушком у першому турі, Шустер міг би скасувати хвилю з 80-ти телефонів. Але не треба сварити за махінацію ні Кіпіані, ні Шустера, ні Безлюдну, ні Інтер. Цей той випадок, коли користь чи шкода махінації для суспільства з"ясуються згодом. Але, вочевидь, хтось у партії регіонів може собі медальку на груди повісити. Типу "за недопущення розколу в суспільстві". Особисто голосував за Бандеру 5 разів. Були б у мене олігархічні гроші, я б так само зробив хвилю за НАШ ПРАПОР! Що там ті 600 тис гривень??
kirillius
5816 дн. тому
Панове, махінація наочна. І, напевно, як із Цушком у першому турі, Шустер міг би скасувати хвилю з 80-ти телефонів. Але не треба сварити за махінацію ні Кіпіані, ні Шустера, ні Безлюдну, ні Інтер. Цей той випадок, коли користь чи шкода махінації для суспільства з"ясуються згодом. Але, вочевидь, хтось у партії регіонів може собі медальку на груди повісити. Типу "за недопущення розколу в суспільстві". Особисто голосував за Бандеру 5 разів. Були б у мене олігархічні гроші, я б так само зробив хвилю за НАШ ПРАПОР! Що там ті 600 тис гривень??
математик
5816 дн. тому
261+200 не равно 648
з приводу
5816 дн. тому
ДУЖЕ образливо за наших геніїв Шевченка, Франка, Лесю. Шевченко лише 4-й, Франко і Леся у самому хвості - це страшно. Амосов і Лобановський вище Чорновола - це нонсенс. Фізичне вище над духовним - щось із нами як нацією не так(( хоча це всього лиш ШОУ, але все ж...
за бандеру
5816 дн. тому
100% інтер сфальсифікував результати. згідна з сашком - дійсно, було враження, що в студії зарані знали, хто буде переможцем. і "торжественна" промова табачника після оголошення переможця (хоча він міг знати, що його кандидат перемагає), і слова віктюка, що леся українка все одно залишиться на 9 місці - все дає підстави говорити про це. не вірю, що стільки людей могли назвати великим мудрого! бандеру - можливо, захід голосував дуже активно. просто інтер вибрав найбільш компромісну фігуру: шевченко - скучно, бандера - надто провокативно. а після того, як зрубано все бабло, кому потрібні провокаці? кіпіані шкода, дуже толкова і розумна людина, молодець. а чи він був замішаний в цьому всьому - а що, в нього був вибір? може, він колись і скаже, як все було насправді. безлюдній - ганьба!!!
ифкьфсгсф
5816 дн. тому
До речі сайт великих українців не відкрівається з учорашнього вечора.
motrun
5816 дн. тому
З нетерпінням буду чекати на розслідування і виведення на чисту воду організаторів операції "Дайош Ярослава Мудрого з 4-го місця на 1-е за один день. Ні - Степану Бандері". Зробили, блін, з такого проекту "на-вухи-лапшовішання". Інтеру - бойкот!!!
Сашко
5816 дн. тому
До GL: По перше щодо історії, у Повісті временних літ ясно вказується на те, що Мудрий за походженням навіть не був слов"янином. П-друге: По всьому сівту стоять пам"ятники Шевченку, Амосову чи Бандері. За Амосова голосували так точно як за Зелених в 1998 р. - головне без політиків. За Ярослава це фальсифіковане замовлення воно влаштовує і росіян і євреїв. Бандера був лідером, бо за нього голосувала вічно політично стурбована Галичина. Я повторюю: результати сфальсифіковані Табачником, бо не міг Ярослав за два дні переміститися з четветого на перше, набравши 500 тис. голосів.
киев
5816 дн. тому
Создалось впечатление, что вчера в студии все гости уже знали , что финал "ВУ" - это фарс чистейшей воды и обыкновенный лохотрон с выкачиванием денег за смс. Интересно, ИНТЕР в лице Безлюдной и Шустера ответят за тотальный обман, в результате которого два с половиной миллиона украинцев голосовали в пустоту, а шобла махинаторов теперь раздеребанит их деньги? На эту "бригаду" с ИНТЕРа много есть подходящих статей в "УК" Украины. Юристы, ау!!
Не смотрю интер
5816 дн. тому
Интер не смотрю. А по каментам видно, что и правильно делаю. интер - (_*_)
GL
5816 дн. тому
я бачу, в нашій країні останнім часом представники західної України повинні бути переможцями "по умолчанию"! про коли я читаю коментарі до результатів проекту, починаю пригадувати події 2005 року, тоді теж кричали "фальсифікаціям - ні!"! 2 Сашко: шановний! мені здається, Вам необхідно трохи краще вивчити історію України, бо якщо ви назвали Ярослава Мудрого "не українцем", то мені Вас відверто шкода. своїм коментарем Ви показуєте, що саме ВИ - не українець, адже кожен, хто поважає свою країну, принаймні знає її історію
said
5816 дн. тому
махльовщики
Анна
5817 дн. тому
Это обман! И это уже слишком! Неужели и Кипиани и все организаторы в этом замешаны?
Сашко
5817 дн. тому
Не верю! В среду после показа фильма про Ярослава Мудрого он набрал всего 8 тыс. голосов и оставался на 4 месте. Бандера все это время шел первым ибо другие претенденты на первое место не выходили. Если Ярослав Мудрый пришел с результатом 648 тыс., а Шевченко с результатом 115 тис., будучи сейчас четвертым, значит за два дня Мудрый набрал пол миллиона голосов. Это фальсификация! Шустер или Табачник ответят. Ганьба на первых двух местах нету украинцев. Интер не выдержал испытание Бандерой.
-1
5817 дн. тому
нэ нкжно это називать "обрано". всунуто
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду