detector.media
22.02.2008 13:34
Василя Ілащука представлено як в.о. президента НТКУ (+ФОТО)
Василя Ілащука представлено як в.о. президента НТКУ (+ФОТО)
О 13.00 22 лютого заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський представив колективу Національної телекомпанії України виконувача обов’язків президента НТКУ Василя Ілащука. Про це повідомляє кореспондент «ТК», що перебуває у телецентрі на Мельникова, 42.
 
Андрій Кислинський подякував колишньому президенту НТКУ Віталію Докаленку за добру роботу. Він зазначив, що пан Докаленко підніс Перший національний телеканал на той рівень, коли він стане добрим майданчиком для реалізації концепції розвитку каналу, представленої Василем Ілащуком. За словами Андрія Кислинського, концепція пана Ілащука перемогла у конкурсі концепцій.
 
Василь Ілащук призначив керівникм підрозділів НТКУ перше робоче засідання на 15.00. Засідання відбуватиметься у закритому режимі. «Детектор медіа» він повідомив, що готовий офіційно представити свою концепцію розвитку НТКУ дещо згодом, коли розбереться у ситуації на каналі.
 
На запитання, чи не виникне колізії через те, що внутрішнім наказом виконання обов’язків президента НТКУ покладене на Андрія Слободяна, Василь Ілащук зазначив: він упевнений, що такого не станеться. Указ Президента України Віктора Ющенка про призначення Василя Степановича Ілащука виконувачем обов'язки президента НТКУ, датований 21 лютого, опублікований на сайті Президента 22 лютого.

 

«Детектор медіа»

Фото Сергія Гутирі

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY