Представники Роднянського наполягають на закритті провадження у справі "плюсів"

5 Грудня 2005
691
5 Грудня 2005
12:25

Представники Роднянського наполягають на закритті провадження у справі "плюсів"

691
Представники Роднянського наполягають на закритті провадження у справі "плюсів"
На сьогоднішньому засіданні у справі за позовом Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського, ТОВ „Студія „1+1”” і Печерської районної адміністрації про визнання права власності Коломойського на частину статутного фонду „1+1” у розмірі 70% представник Роднянського Олег Конепольський поставив питання про закриття провадження по справі.

За його словами, зважаючи на те, що одним з відповідачів є Печерська райдержадміністрація, дана справа мала розглядатися не за ЦПК, а саме за Кодексом адміністративного судочинства. Це питання постало після розгляду заяви представника Коломойського В’ячеслава Карташова про часткову відмову від позову (а саме - від вимог „зобов’язати ТОВ „1+1” внести зміни до договору і статуту „1+1” про те, що учасником товариства є Коломойський, його частка складає 70%, а решта 30% - у компанії „Інтер-Медіа””, від вимоги "здійснити передбачені законом заходи для реєстрації" та вимоги "зобов’язати Печерську райдержадміністрацію внести зміни до державного реєстру".)

В поясненнях суду пан Конепольський зазначив: „Це питання (питання часткової відмови від позову – „ТК”)не може розглядатись взагалі, оскільки за Адміністративним кодексом (Кодексом адміністративного судочинства – „ТК”) має місце відмова від позову в цілому, а не в якійсь із його частин”.

Після цієї заяви суд оголосив перерву до 15 години, коли й має розглядатися питання закриття провадження по справі.

Раніше в цьому ж засіданні Олег Конепольський звертався до суду з проханням розпочати розгляд справи спочатку через власне нерозуміння російської мови, якою користувався у поясненнях і репліках представник Коломойського В’ячеслав Карташов. Однак пан Карташов зазначив, що українською мовою володіє і не потребує перекладача. Суддя Андрій Горяйнов клопотання про розгляд справи спочатку відхилив, оскільки раніше сторони не піднімали це питання.

Наталія Данькова, "Детектор медіа"

Читайте також:

Справа "Коломойський проти Роднянського" сьогодні так і не почала розглядатися по суті

У битві за „1+1” Коломойський бачить своїм суперником тільки Роднянського

В Печерському суді проходить друге засідання у справі "Коломойський проти Роднянського"

Коломойский подал на Роднянского в суд

Роднянський: власники каналу "1+1" не змінились

Игорь Коломойский подсчитал до одного

Игорь Коломойский хочет оставить "Плюсы" в минусе
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
691
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду