detector.media
05.12.2005 12:25
Представники Роднянського наполягають на закритті провадження у справі "плюсів"
На сьогоднішньому засіданні у справі за позовом Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського, ТОВ „Студія „1+1”” і Печерської районної адміністрації про визнання права власності Коломойського на частину статутного фонду „1+1” у розмірі 70% представник Роднянського Олег Конепольський поставив питання про закриття провадження по справі.

За його словами, зважаючи на те, що одним з відповідачів є Печерська райдержадміністрація, дана справа мала розглядатися не за ЦПК, а саме за Кодексом адміністративного судочинства. Це питання постало після розгляду заяви представника Коломойського В’ячеслава Карташова про часткову відмову від позову (а саме - від вимог „зобов’язати ТОВ „1+1” внести зміни до договору і статуту „1+1” про те, що учасником товариства є Коломойський, його частка складає 70%, а решта 30% - у компанії „Інтер-Медіа””, від вимоги "здійснити передбачені законом заходи для реєстрації" та вимоги "зобов’язати Печерську райдержадміністрацію внести зміни до державного реєстру".)

В поясненнях суду пан Конепольський зазначив: „Це питання (питання часткової відмови від позову – „ТК”)не може розглядатись взагалі, оскільки за Адміністративним кодексом (Кодексом адміністративного судочинства – „ТК”) має місце відмова від позову в цілому, а не в якійсь із його частин”.

Після цієї заяви суд оголосив перерву до 15 години, коли й має розглядатися питання закриття провадження по справі.

Раніше в цьому ж засіданні Олег Конепольський звертався до суду з проханням розпочати розгляд справи спочатку через власне нерозуміння російської мови, якою користувався у поясненнях і репліках представник Коломойського В’ячеслав Карташов. Однак пан Карташов зазначив, що українською мовою володіє і не потребує перекладача. Суддя Андрій Горяйнов клопотання про розгляд справи спочатку відхилив, оскільки раніше сторони не піднімали це питання.

Наталія Данькова, "Детектор медіа"

Читайте також:

Справа "Коломойський проти Роднянського" сьогодні так і не почала розглядатися по суті

У битві за „1+1” Коломойський бачить своїм суперником тільки Роднянського

В Печерському суді проходить друге засідання у справі "Коломойський проти Роднянського"

Коломойский подал на Роднянского в суд

Роднянський: власники каналу "1+1" не змінились

Игорь Коломойский подсчитал до одного

Игорь Коломойский хочет оставить "Плюсы" в минусе
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY