Микола Томенко: Одним з пріоритетів програми БЮТ буде забезпечення реальної свободи слова в Україні

5 Грудня 2005
638
5 Грудня 2005
10:51

Микола Томенко: Одним з пріоритетів програми БЮТ буде забезпечення реальної свободи слова в Україні

638
Микола Томенко: Одним з пріоритетів програми БЮТ буде забезпечення реальної свободи слова в Україні
Передвиборча програма Блоку Юлії Тимошенко зараз перебуває на завершальному етапі розробки і одним з її пріоритетів буде забезпечення реальної свободи слова в Україні. Про це повідомив сьогодні журналістам Віце-прем’єр Уряду Тимошенко Микола Томенко під час свого візиту до Хмельницької області. Зокрема, за його словами, в програмі БЮТу щодо цього передбачається створення в Україні суспільного мовлення, роздержавлення ЗМІ, визначення єдиних принципів редакційної політики, демонополізація медійного ринку, упорядкування рекламної діяльності тощо.

Томенко нагадав, що Уряд Юлії Тимошенко намагався реалізовувати цінності свободи слова через різноманітні проекти, зокрема, і через концепцію щодо створення суспільного мовлення в Україні. “В цьому напрямку було зроблено багато, - зауважує він. - Однак відсутність політичної волі на те керівництва країни, на жаль, не дало можливості втілити в життя цей проект”.

“Тому тепер наша команда звернулася до відомих журналістів та медіа-експертів з пропозицією залучитися до активної розробки програм щодо створення суспільного телебачення, демонополізації медійного ринку, визначення принципів редакційної політики тощо, щоб ці проекти можна було б почати реалізовувати вже на наступний день після приходу в парламент”, - зазначив Микола Томенко.

За інформацією прес-служби М.В.Томенка

Читайте також:

Партія Ющенка просить не допускати "чорного піару"

Ющенко призывает наблюдать за выборами в Украине

Можливі фальсифікації з боку Партії регіонів на парламентських виборах, - Юрій Луценко

Микола Томенко пропонує Віктору Януковичу продебатувати доцільність федеративного устрою України

Микола Томенко: Наслідками широкого застосування контрагітації буде зменшення інтересу громадян до виборів і небажання брати в них участь
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
638
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду