Президент призначить голову НТКУ сьогодні або завтра

25 Жовтня 2005
597
25 Жовтня 2005
11:02

Президент призначить голову НТКУ сьогодні або завтра

597
Президент призначить голову НТКУ сьогодні або завтра
За інформацією „Детектор медіа”, вчора президент провів зустріч з кандидатами на посаду президента Національної телекомпанії України Андрієм Шевченком, Віталієм Докаленком, Тарасом Авраховим, Віктором Павлюком, Андрієм Куликовим та Олександром Ткаченком.

В прес-службі Президента цю інформацію підтвердили, і зазначили: „На зустрічі з Віктором Ющенком були присутні декілька кандидатів, зокрема Шевченко, Ткаченко, Куліков. Обговорювались в основному питання дискусії навколо обрання президента НТКУ. Сама зустріч була закритою і представники преси там присутні не були”.

Також, за інформацією прес-служби Президента, на зустрічі було вирішено, що незабаром, „не сьогодні – завтра”, буде оголошено ім’я людини, яка очолить НТКУ.

"Детектор медіа"

Читайте також:

Запитання „ТК”: - Як ви оцінюєте факт призначень головою Держкомтелерадіо Іваном Чижем керівників НТКУ – Круглова, Каленського? І бездіяльність у цьому контексті Президента України?

Хто в державі керує державним медіапростором? Точно не Президент!

Каленский – новый первый вице-президент НТКУ

Ющенко буде змушений якнайшвидше призначити голову НТКУ - Рибачук

Андрій Куликов заперечує можливість прийняти пропозицію очолити НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
597
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду