На українському ринку інформаційно-розважальних ЗМІ з’явилися нові видання

20 Жовтня 2005
808
20 Жовтня 2005
14:35

На українському ринку інформаційно-розважальних ЗМІ з’явилися нові видання

808
На українському ринку інформаційно-розважальних ЗМІ з’явилися нові видання
Це новий унікальний проект-триптих «10 дней» і перший в Україні повнокольоровий телевізійний журнал «7+7я». Новинки було презентовано нове «Німецько-українське видання 7плюс7 медіа».

20 жовтня 2005 року в готелі «Прем’єр Палас» відбувся прес-брифінг, який присвячувався виходу на ринок друкованих ЗМІ «Німецько-українського видання 7плюс7 медіа». Видавництво пропонує українському читачу щотижневі журнали.

«10 дней» - є навігатором міських новин, який поєднує у собі три журнала: «ексклюзив»-версію, «компакт»- версію та англо-німецьку версію. В номері журналу читачі зможуть знайти інформацію про ресторани, авто, кіно, спортивні новини, новини музики, туризму, світського життя і т.д. . «Англо-та-німецько мовне видання відрізняється від російськомовного наявністю особливих рубрик. Наприклад, expert experience, в яких іноземці, що вже тривалий час мешкають в Україні дають поради своїм соратникам. Тобто, діляться своїм корисним досвідом» - розповів ТК Дмитро Антонюк, головний редактор проекта «10 Days».

«7+7я» - інформаційно-розважальний щотижневик з кольоровою інтерактивною ТВ-програмою українських, російських і зарубіжних телеканалів об’ємом 48 поліс. Для зручності читачів програми проілюстрована пізнавальними міні-, міді- і супер- анонсами фільмів, серіалів і шоу. Кожен номер видання включає також цікаві новини про життя кінозірок, телебачення, музики, а також корисні поради для всієї сім’ї. Журнал призначений для сімейного читання. Розповсюдження іншомовної версії журналу буде відбуватися у більшості в ресторанах, готелях та аеропортах. Тобто в місцях, де частіше зустрічаються іноземці.

Ольга Денисенко, „Детектор медіа”

Читайте також:

В Україні з’явилося нове щоденне економічне видання
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду