detector.media
20.10.2005 14:35
На українському ринку інформаційно-розважальних ЗМІ з’явилися нові видання
Це новий унікальний проект-триптих «10 дней» і перший в Україні повнокольоровий телевізійний журнал «7+7я». Новинки було презентовано нове «Німецько-українське видання 7плюс7 медіа».

20 жовтня 2005 року в готелі «Прем’єр Палас» відбувся прес-брифінг, який присвячувався виходу на ринок друкованих ЗМІ «Німецько-українського видання 7плюс7 медіа». Видавництво пропонує українському читачу щотижневі журнали.

«10 дней» - є навігатором міських новин, який поєднує у собі три журнала: «ексклюзив»-версію, «компакт»- версію та англо-німецьку версію. В номері журналу читачі зможуть знайти інформацію про ресторани, авто, кіно, спортивні новини, новини музики, туризму, світського життя і т.д. . «Англо-та-німецько мовне видання відрізняється від російськомовного наявністю особливих рубрик. Наприклад, expert experience, в яких іноземці, що вже тривалий час мешкають в Україні дають поради своїм соратникам. Тобто, діляться своїм корисним досвідом» - розповів ТК Дмитро Антонюк, головний редактор проекта «10 Days».

«7+7я» - інформаційно-розважальний щотижневик з кольоровою інтерактивною ТВ-програмою українських, російських і зарубіжних телеканалів об’ємом 48 поліс. Для зручності читачів програми проілюстрована пізнавальними міні-, міді- і супер- анонсами фільмів, серіалів і шоу. Кожен номер видання включає також цікаві новини про життя кінозірок, телебачення, музики, а також корисні поради для всієї сім’ї. Журнал призначений для сімейного читання. Розповсюдження іншомовної версії журналу буде відбуватися у більшості в ресторанах, готелях та аеропортах. Тобто в місцях, де частіше зустрічаються іноземці.

Ольга Денисенко, „Детектор медіа”

Читайте також:

В Україні з’явилося нове щоденне економічне видання
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY