В Україні з’явилося нове щоденне економічне видання

19 Жовтня 2005
686
19 Жовтня 2005
16:57

В Україні з’явилося нове щоденне економічне видання

686
В Україні з’явилося нове щоденне економічне видання
19 жовтня 2005 року вийшов перший номер нового всеукраїнського щоденного економічного видання – газети «ДЕЛО».

Газета «ДЕЛО» – це кольорова щоденна газета, яка виходитиме щоранку, з понеділка по п’ятницю у майже всіх областях України.

Про це йдеться у розповсюдженому сьогодні повідомленні видання „Экономика”.

Стартовий наклад газети 16 835 примірників. Газета буде друкуватися в трьох містах України: Києві, Запоріжжі та Львові.

Газета має 16 шпальт та складається з двох блоків: «Основного» (Україна, Тема, Інтерв’ю, Репортаж, Думки та коментарі, Світ, Культура, Спорт) та розділу «Компанії та ринки».

Головний редактор газети «ДЕЛО» - Галина Панченко, в минулому заступник головного редактора тижневика «ИнвестГазета».

Як говориться у повідомленні, вихід видання в Україні став можливим завдяки зусиллям та інвестиціям представників видавничого бізнесу трьох європейських країн: засновників тижневика «ИнвестГазета» Ігоря Ляшенко та Станіслава Шума, відомого чеського видавця економічних видань Мирослава Павла та німецької Видавничої групи Ханделсблатт.

Головний редактор газети «ДЕЛО» Галина Панченко зазначає, що основними принципами видання будуть своєчасне і оперативне донесення виваженої та достовірної інформації до найширшого кола читачів, а також надання можливості висловитися на шпальтах газети всім представникам суспільно-політичного та економічного життя України».

У прес-конференції, що відбулася 19 жовтня в інформагентстві «Інтерфакс-Україна» з приводу виходу першого номеру газети «ДЕЛО» брали участь: видавці газети Ігор Ляшенко та Мирослав Павел, а також головний редактор Галина Панченко.

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
686
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду