"Телеглядацька асоціація батьків України" скаржиться на радіо "Kiss”

28 Вересня 2005
1044
28 Вересня 2005
17:05

"Телеглядацька асоціація батьків України" скаржиться на радіо "Kiss”

1044
"Телеглядацька асоціація батьків України" скаржиться на радіо "Kiss”
До Національної ради з питань телебачення та радіомовлення надійшла заява від "Телеглядацької асоціації батьків України". В ній Асоціація звертає увагу Нацради на "брутальну поведінку в ефірі радіо "Kiss". Як зазначив представник Асоціації пан Ростоцький, радіо "Kiss" FM з 22 до 23 години запускає програму "Перший поцілунок". "Це передача еротичного спрямування, - вважає Ростоцький, - яка часто містить елементи порнографії. Також там присутня брутальна сленгова лексика. Звісно, у нас є свобода слова, але варто відрізняти її від свавілля".

Також він наголосив, що за законодавством такі програми мають виходити після 24 години, і оскільки телекомпанія порушує законодавство, то вона має нести відповідальність аж до втрати ліцензії.

Однак розгляд цього рішення було перенесено, оскільки представник радіо Kiss" FM на засідання Національної ради не з’явився.

Але після цього інциденту перший заступник голови Нацради Юрій Сторожук запропонував у майбутньому вносити в моніторинг радіостанцій і "рядочок щодо програмного наповнення", чого не було під час моніторингу радіостанцій, який досі триває.

"Детектор медіа"

Читайте також:

"Телеглядацька асоціація батьків України" пропонує провести конкурс та вдосконалити візуальні позначки

Культурологи проти Мінкульттуризму

Телеглядацька асоціація батьків України підтримує заборону фільму "Країна мертвих"

Нацрада вважає звинувачення „Гала Радіо” в утисках безпідставними

Нацрада оприлюднила попередні результати моніторингу радіокомпаній

Триває моніторинг Нацрадою радіостанцій

Нацрада починає моніторинг українських радіостанцій

Радіокомпанії прослуховуються... Нацрадою

Радиостанции будут мониторить
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1044
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду