Суд допоміг "Інтеру" не змінювати власників. Поки що

16 Вересня 2005
763
16 Вересня 2005
18:47

Суд допоміг "Інтеру" не змінювати власників. Поки що

763
Суд допоміг "Інтеру" не змінювати власників. Поки що
Відразу кілька судів та дві державні виконавчі служби заборонили проводити загальні збори акціонерів каналу "Інтер", які планувались на 17 вересня цього року.

Про це заявив голова наглядової ради "Інтера" Денис Кравченко.

"Канал та його акціонери завжди були законослухняними, і тому рішення судів та вимоги державних виконавців, звичайно ж, будуть виконані, як цього і вимагає чинне законодавство України", - сказав Кравченко.

Дату наступних загальних зборів каналу, за його словами, буде визначено пізніше, після закінчення усіх судових процесів, у яких задіяний канал.

17 вересня мали відбутись загальні збори акціонерів "Інтера", на яких стояло питання про зміну органів управління.

Як відомо, нещодавно депутат Володимира Сівкович звернувся до Генпрокуратури з проханням перевірити законність всіх операцій щодо акцій телеканалу "Інтер" та зміни керівних органів компаній-акціонерів телеканалу.

За його інформацією, в результаті зміни керівництва канал остаточно потрапив би під контроль російської структури "Євразхолдинг", що, за словами депутата, створює загрозу національним інтересам та національній безпеці України.

Раніше акціонери "Інтера" внесли кандидатуру віце-президента російської компанії "Євразхолдинг" Валерія Хорошковського на посаду голови наглядової ради компанії.

«Детектор медіа» спробувала з’ясувати, наскільки дане повідомлення відповідає дійсності.

Зв’язатися з головою правління "Інтера" Владом Ряшиним не вдалося. Редактор інформаційно-аналітичної служби каналу Олексій Мустафін заявив, що вперше чує про таку заяву, і тому не може її прокоментувати.

З прес-секретарем Ігорем Чабаном «ТК» вдалося зв’язатися, коли він їхав в машині з робочої наради на каналі «Інтер». За його словами, ні про яку відміну загальних зборів не йшлося. Про те, що таке повідомлення з’явилося, Ігор Чабан вперше почув від «Детектор медіа». Прокоментувати його він відмовився.


„Детектор медіа”, Українська правда

Читайте також:

Интерконтинентбанк лишили активности

Володимир Сівкович вимагає перевірити обставини смерті Плужнікова

«Интер» - гарантирована ли стабильность?

Путина просят вмешаться в покупку украинского телеканала "Интер"

Телеканал "Интер" попал под наблюдение Валерия Хорошковского?

Влад Ряшин: В среду на Интере не было никакого собрания

"Інтер" вже продано?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
TK
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду