Тимошенко не говорила, що Ющенко її зрадив і обіцяє все розповісти

8 Вересня 2005
699
8 Вересня 2005
14:46

Тимошенко не говорила, що Ющенко її зрадив і обіцяє все розповісти

699
Тимошенко не говорила, що Ющенко її зрадив і обіцяє все розповісти
Екс-прем'єр міністр Юлія Тимошенко поки ніяк не коментує свою відставку.

Про це сказав її прес-секретар Віталій Чепінога.

"Тимошенко поки ніяк не коментує свою від ставку", - сказав він і уточнив, що заява екс-прем'єра з цього приводу готується на п'ятницю. "На даний час обговорюється форма, у якій це буде зроблено", - додав він.

Водночас прес-секретар Тимошенко спростував повідомлення про те, що вона нібито заявила, що Ющенко зрадив її втретє.

"Вона такого не говорила", - сказав прес-секретар.

Пізніше поступило офіційне повідомлення прес-служби Кабінету міністрів, де підтверджується, що Тимошенко "не робила жодних заяв та коментарів щодо власної відставки, а також не висловлювалася і не оцінювала рішення президента України Віктора Ющенка щодо відставки уряду".

"Прес-служба Кабінету міністрів просить засоби масової інформації утриматися від оприлюднення неперевіреної інформації", - йдеться у повідомленні.

Раніше Ліга з посиланням на джерело в Кабмінів повідомляла, що в четвер Тимошенко в ультимативній формі зробила кілька заяв у зв'язку із заявою президента Віктора Ющенка про відставку Кабміну.

Зокрема, Тимошенко нібито заявила, що зараз її третій раз зрадив Ющенко: перший раз - коли вона була віце-прем'єром, потім коли він назвав рух "Україна без Кучми" "фашистським" і сьогодні, коли вона почула заяву Ющенка про те, що для ухвалення рішення по Петру Порошенку Віктору Ющенку необхідні документи.

При цьому Тимошенко нібито відзначила, що в четвер Порошенко і Ющенко єдині як ніколи.

Також повідомлялося, що Тимошенко вимагає не втручатися в кадрову політику її виборчого блоку на майбутніх парламентських виборах.

Українська правда

Читайте також:

Заява Президента України

Домовленості зруйнував Томенко?

На відставку уряду Президента штовхнуло "руйнування домовленостей"

Глава держави провів нараду за участю Державного секретаря, прем’єр-міністра і секретаря РНБОУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
699
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду