КНМП вважає неможливим призначення президента НТКУ до ухвалення плану реформування телекомпанії

14 Вересня 2005
759
14 Вересня 2005
15:50

КНМП вважає неможливим призначення президента НТКУ до ухвалення плану реформування телекомпанії

759
КНМП вважає неможливим призначення президента НТКУ до ухвалення плану реформування телекомпанії
Сьогодні комітет Київської незалежної медіа-профспілки оприлюднив заяву, в якій висловив свою позицію з приводу призначення керівника НТКУ. Наводимо її повністю:

"ЗАЯВА

Комітету Київської незалежної медіа-профспілки стосовно ситуації на НТКУ

Комітет Київської незалежної медіа-профспілки вважає неможливим призначення президента НТКУ до ухвалення плану реформування НТКУ в суспільний телеканал. КНМП нагадує, що створення системи суспільного мовлення було одним із ключових зобов’язань влади під час і відразу після виборів.

КНМП підтримує кроки, спрямовані на організацію конкурсу проектів перед призначенням керівника НТКУ.

До того часу будь-яке обговорення кандидатур і тим більше ухвалення рішень щодо керівництва компанії сприйматиметься як повернення до старої практики підлеглості НТКУ правлячій політичній еліті, що особливо небезпечно напередодні парламентських виборів.

КНМП наполягає на публічності процесу реформування НТКУ у суспільне телебачення та залученні до обговорення концепцій його створення широких кіл громадськості."

Детектор медіа

Читайте також:

Конфлікт на Першому каналі: чому саме зараз?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
759
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду