Піскун заявляє, що справу Гонгадзе не передадуть до суду протягом липня

7 Липня 2005
707
7 Липня 2005
12:45

Піскун заявляє, що справу Гонгадзе не передадуть до суду протягом липня

707
Піскун заявляє, що справу Гонгадзе не передадуть до суду протягом липня
Генпрокурор Святослав Піскун заявляє, що протягом липня справу вбивства журналіста Георгія Гонгадзе не передадуть до суду у зв’язку з проведенням експертизи таращанського тіла.

Про це він сказав у середу, повідомляє УП, посилаючись на канал "1+1".

Крім того, за словами Піскуна, "звинувачені ще мають ознайомитися з усіма шістдесятьма томами справи. А в термінах цього закон нікого не обмежує".

Як відомо, раніше Піскун заявляв, що матеріали "справи Гонгадзе" вже в липні будуть передані до суду, незважаючи на те, чи буде до того завершена експертиза тіла Георгія.

Як відомо, у середу Піскун вилетів до Сполучених Штатів Америки з метою зустрітися зі своїм американським колегою і взяти свідчення у майора Миколи Мельниченка.

УП

Читайте також:

Шокін вважає, що швидкість розслідування "справи Гонгадзе" залежить від експертизи в Німеччині
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду