detector.media
29.06.2005 10:30
Учасники автопробігу „Схід і Захід – разом назавжди” прямують до Рівного
Як уже повідомляла „ТК”, вчора стартував автопробіг журналістів „Схід і Захід – разом назавжди”. Автопробіг урочисто стартував від приміщення Верховної Ради − журналісти з різних регіонів вирушили дорогами України. Очолюють автопробіг народні депутати. Символічність їхньої участі полягає в тому, що Ярослав Кендзьор – зі Львова, а Володимир Зубанов – з Донецька. Так само журналісти представляють ЗМІ різних регіонів: Маріуполь, Київ, Феодосія, Луцьк, Чернігів тощо. Упродовж автопробігу планується приєднання журналістів зі Львова та польських журналістів. За словами Ярослава Кендзьора, мета автопробігу реалізується в тому, що „донецькі журналісти розкажуть, як їх зустрічали у Рівному та Львові, а львівські – як їх зустрічатимуть у Донецьку”. „Ми об’їздимо Україну і спробуємо переконати всіх у її єдності. І, таким чином, ми покажемо, що в нашій країні панує злагода – і це буде ще одним кроком до усвідомлення єдності України”.

Першим містом, де зупинився автопробіг, став Житомир. У місті після урочистих зустрічей на журналістів чекали екскурсії в Музей космонавтики та Краєзнавчий музей. А на народних депутатів − прямий ефір на обласному телеканалі „Житомир”.

Як розповів „ТК” Ярослав Кендзьор, у кожному місті, через яке вони будуть проїжджати, проходитимуть прямі ефіри на місцевих телеканалах. „Адже ідеальним є спілкування з людьми в прямому ефірі, коли телеглядачі телефонують і ставлять нам запитання. Ми розповідаємо про автопробіг, про мету цього заходу, про те, наскільки ефективною буде її реалізація”, − зазначив пан Кендзьор.

Житомирські журналісти зустріли автопробіг привітно і з цікавістю.

Після Житомира колона журналістів попрямувала до Рівного. На межі областей відбулася тепла урочиста зустріч – з караваєм, музикою, народними танцями. Наступного дня на учасників автопробігу чекала конференція з п.Червонієм та екскурсія по визначним місцям Рівного.

Наталя Данькова, „Детектор медіа”

Читайте також:

Одна з машин автопробігу „Схід і Захід. Разом назавжди” вночі потрапила в ДТП

Автопробіг "Схід і Захід - разом назавжди" залишив Львів
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY