"5 канал" відзначено у 6-ти номінаціях "Телетріумфу"

16 Червня 2005
795
16 Червня 2005
13:14

"5 канал" відзначено у 6-ти номінаціях "Телетріумфу"

795
"5 канал" відзначено у 6-ти номінаціях "Телетріумфу"
«5 канал» цього року відзначено у 6-ти різних номінаціях п’ятої Премії Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення «Телетріумф». Про це повідомила "Детектор медіа" прес-служба "5 каналу".

Зокрема, до номінації «Інформаційна програма» увійшла програма «Час», серед кращих «Ток-шоу» названо програму Романа Чайки «5 копійок», на нагороду «Телетріумфу» у номінації «Публіцистична програма» висунуто проект «Закрита зона». А також, шанс отримати Премію Нацради мають Роман Скрипін та Андрій Шевченко у номінації «Ведучий інформаційної програми», Іван Кравчишин у номінації «Режисер» та Святослав Цеголко у номінації «Журналіст, репортер».

За словами генерального директора «5 каналу» Івана Адамчука, «для «5-го» будь-який конкурс, фестиваль не є самоціллю». «Краще, коли оцінюють роботу незалежні експерти і виносять відповідне рішення. Зрештою, добре, що є такі професійні конкурси. Принаймні, є можливість журналістам відчути смак конкуренції. Для нас важливими є думка і прихильність глядача. Якщо експертна комісія буде, власне, оцінювати роботи за такими критеріями, то незалежно від того, яка програма чи особистість з будь-якого телевізійного каналу стане переможцем, це можна вважати справді перемогою,» - сказав І.Адамчук.

Генеральний продюсер «5 каналу» Юрій Стець зазначив: «Безумовно, будь-яка премія є значимою для каналу, тому що коли відзначають твою роботу, це завжди приємно. Будь-яка премія є важливою, тим більше така премія, як «Телетріумф». Для мене є очевидним, що в галузі телебачення це авторитетна премія і, звісно, нам приємно, якщо всі ті телеакадеміки і експерти, які вирішують, кому що давати, побачили, що хтось з «5 каналу» достойний цієї премії. Звичайно, оцінкою є судження людей, і це суб’єктивне судження. Але якщо це велика кількість людей, велика кількість професіоналів (я бачив експертну групу, там достатня кількість людей, які є професіоналами в цій галузі), то, відповідно, можна говорити про певну об’єктивну оцінку».

25 червня журналісти «5 каналу» поїдуть до Запоріжжя за нагородами.

За інф. прес-служби «5 каналу»

Читайте також:

Програма "Час" отримала "Телетріумф" як найкраща інформаційна передача 2004 року (оновлено)

Віталій Шевченко: Цьогорічний конкурс „Телетріумф” – відкритий та незалежний(оновлено)

15 червня відбудеть прес-конференція стосовно премії "Телетріумф - 2004"

Закінчено прийом заявок на участь у "Телетриумфі"

Нацрада затвердила склад експертної колегії "Телетріумфу"

Дирекція "Таврійських Ігор" відмовилася від участі в організації "Телетріумфу"

"ТОНІС" відмовився від участі в "Телетріумфі"

Національна рада визначила склад оргкомітету премії „Телетріумф”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
795
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду