"ТОНІС" відмовився від участі в "Телетріумфі"

14 Лютого 2005
635
14 Лютого 2005
14:56

"ТОНІС" відмовився від участі в "Телетріумфі"

635
"ТОНІС" відмовився від участі в "Телетріумфі"
Телеканал "ТОНІС" заявив про свою відмову брати участь у конкурсі "Телетріумф".

Причиною цього стали певні проблеми - за визначенням колективу каналу, - "що склалися на сьогодні у стосунках багатьох недержавних телерадіокомпаній з нинішнім складом Національної ради з питань телебачення та радіомовлення".

Таке рішення керівництва "ТОНІСу" стало продовженням відмови від участі у цьому ж конкурсі "Плюсів".

"Ми вважаємо, що нинішній склад Нацради, який несе відповідальність за кричущі порушення у сфері регулювання діяльності електронних ЗМІ, не здатен компетентно і розважливо поставитися до проведення заходу такого масштабу. Крім того, минулий рік став апогеєм злочинних маніпуляцій громадською думкою, де особливо відзначилися фактично всі рейтингові канали країни," - йдеться в повідомленні PR-служби "ТОНІСу".

На думку керівництва каналу проведення "Телетріумфу" в даній ситуації взагалі є "аморальним". Тож всіх, "кому небайдужа доля національного ефіру" "ТОНІС" закликає приєднатися до акції.

"Детектор медіа",за інф.PR-служби "ТОНІСу"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду