Національна рада визначила склад оргкомітету премії „Телетріумф”

20 Січня 2005
665
20 Січня 2005
13:25

Національна рада визначила склад оргкомітету премії „Телетріумф”

665
Національна рада визначила склад оргкомітету премії „Телетріумф”
На засіданні 19 січня 2004 року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення затвердила персональний склад оргкомітету премії „Телетріумф”, а також внесла деякі зміни до „Положення про Національну премію України в галузі телебачення "Телетріумф".

По-перше, із назви премії зникло слово „національна”. За словами члена Нацради В.Павленка, Нацрада не мала права надавати цій премії такого статусу.

По-друге, Нацрада закріпила за собою більшість у складі оргкомітету премії.

По-третє, збільшила контрольні повноваження, зокрема, за погодженням із Нацрадою обиратиметься оператор премії, затверджуватиметься календарний план, визначатимуться номінації.

По-четверте, із положення виключено вимогу до членів Експертної колегії завіряти листи опитування особистим підписом. Тепер процес визначення переможців стане більш таємним.

Ще одне нововведення стосується учасників конкурсу. Відтепер учасником конкурсу може стати будь-який телевізійний твір, перший показ якого відбувся протягом календарного року.

Члени Національної ради проголосували персональний склад оргкомітету премії „Телетріумф”, до якого ввійшли: перший заступник голови Національної ради В.Понеділко, члени Нацради В.Манжосов, В.Павленко та М.Фартушний, член апарату Нацради Ю.Лелюх, голова Асоціації мережевих мовників Катерина Котенко, голова Українського медіа холдингу та Української асоціації видавців періодичної преси Борис Ложкін, координатор проектів ГО „Детектор медіа” Ганна Шерман.

Інф. „Детектор медіа”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду