На російському каналі НТВ закрили «Школу злословия»

На російському каналі НТВ закрили «Школу злословия»

30 Травня 2014
7934
30 Травня 2014
10:23

На російському каналі НТВ закрили «Школу злословия»

7934
На російському каналі НТВ закрили «Школу злословия»
На російському каналі НТВ закрили «Школу злословия»

Проект «Школа злословия» письменниці Татьяни Толстої та сценаристки й режисера Авдотьї Смірнової на російському каналі НТВ призупинив вихід. Про це пані Толстая повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

«"Школу злословия" закрили», - зазначила співведуча програми. При цьому вона не прокоментувала, з яких причин канал прийняв таке рішення.

 

Дякуючи всім, хто був причетний до створення і виходу проекту в ефір, Татьяна Толстая згадала і про телеканали, де виходив проект: «Ми дякуємо каналам "Культура" й НТВ, які нескінченно довго терпіли наші неформатні особистості та вільні розмови».

 

«Школа злословия» була започаткована жовтні 2002 року. До 2004-го виходила в ефірі каналу «Культура», з 30 серпня 2004 року - на НТВ. Назва проекту тонко натякає на паралелі з однойменною комедією видатного англійського драматурга й письменника Річарда Шерідана.

 

Автори програми задумували проект як «аналіз іміджу публічних людей». Під час спілкування з відомими діячами культури, політики тощо Татьяна Толстая й Авдотья Смірнова ставили питання на злобу дня та відкривали своїх героїв часом із несподіваного боку. Співрозмовниками ведучих виступили кілька сотень гостей.

 

У «Школе злословия» не уникали  гострих тем і сатиричних прийомів. Частина програм після запису так і не вийшли в ефір. Останні випуски програми глядачі НТВ мали можливість переглядати далеко за північ - після другої години.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду