detector.media
30.05.2014 10:23
На російському каналі НТВ закрили «Школу злословия»
На російському каналі НТВ закрили «Школу злословия»

Проект «Школа злословия» письменниці Татьяни Толстої та сценаристки й режисера Авдотьї Смірнової на російському каналі НТВ призупинив вихід. Про це пані Толстая повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

«"Школу злословия" закрили», - зазначила співведуча програми. При цьому вона не прокоментувала, з яких причин канал прийняв таке рішення.

 

Дякуючи всім, хто був причетний до створення і виходу проекту в ефір, Татьяна Толстая згадала і про телеканали, де виходив проект: «Ми дякуємо каналам "Культура" й НТВ, які нескінченно довго терпіли наші неформатні особистості та вільні розмови».

 

«Школа злословия» була започаткована жовтні 2002 року. До 2004-го виходила в ефірі каналу «Культура», з 30 серпня 2004 року - на НТВ. Назва проекту тонко натякає на паралелі з однойменною комедією видатного англійського драматурга й письменника Річарда Шерідана.

 

Автори програми задумували проект як «аналіз іміджу публічних людей». Під час спілкування з відомими діячами культури, політики тощо Татьяна Толстая й Авдотья Смірнова ставили питання на злобу дня та відкривали своїх героїв часом із несподіваного боку. Співрозмовниками ведучих виступили кілька сотень гостей.

 

У «Школе злословия» не уникали  гострих тем і сатиричних прийомів. Частина програм після запису так і не вийшли в ефір. Останні випуски програми глядачі НТВ мали можливість переглядати далеко за північ - після другої години.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY