Олександр Пантелеймонов заперечує причетність  Шувалова до співпраці НТКУ і «Громадського ТБ»

Олександр Пантелеймонов заперечує причетність Шувалова до співпраці НТКУ і «Громадського ТБ»

31 Березня 2014
10161
31 Березня 2014
21:55

Олександр Пантелеймонов заперечує причетність Шувалова до співпраці НТКУ і «Громадського ТБ»

10161
Олександр Пантелеймонов заперечує причетність  Шувалова до співпраці НТКУ і «Громадського ТБ»
Олександр Пантелеймонов заперечує причетність  Шувалова до співпраці НТКУ і «Громадського ТБ»

Інформація щодо причетності російського політтехнолога, радника Сергія Льовочкіна Ігоря Шувалова до співпраці Національної телекомпанії України і «Громадського ТБ» є абсурдною. Про це в коментарі «Детектор медіа» зазначив колишній тимчасово виконуючий обов'язки гендиректора НТКУ Олександр Пантелеймонов.

 

«Ідея щодо створення спільних проектів між НТКУ і НРКУ з одного боку і "Громаським ТБ" та "Громадським радіо" з іншого належала голові парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Миколі Томенку. Беручи до уваги проголошені плани щодо створення на базі НТКУ суспільного телебачення, НТКУ одразу погодилася з цією пропозицією, результатом чого стало укладання угоди між НТКУ і "Громадського ТБ"», - зазначив Олександр Пантелеймонов.


Нагадаємо, телеведучі Савік Шустер і Євген Кисельов звернулися з відкритим листом до голови СБУ Валентина Наливайченка проти примусового видворення з України російського політтехнолога Ігоря Шувалова, в якому заявили, що пан Шувалов сприяв виходу «Громадського ТБ» на Першому національному.

 

Як писала «Детектор медіа», 25 лютого голова Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України Микола Томенко закликав тимчасового виконувача обов'язків гендиректора Національної телекомпанії Олександра Пантелеймонова та генерального директора Національної радіокомпанії України Тараса Аврахова укласти трудові угоди з представниками «Громадського ТБ» та «Громадського радіо» про надання кількох годин свого щоденного ефіру під інформаційне мовлення.

 

Того ж дня «Громадське телебачення» повідомило про надання на безоплатній основі можливості Національній телекомпанії України транслювати свої інформаційно-суспільні блоки з 10.00 до 12.00, з 15.00 до 17.00 та з 19.00 до 22.00, без врізання у них реклами, зі збереженням маркування, титрування і без зміни змістовної частини. 26 лютого «Громадське ТБ» стартувало на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10161
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
stop
3678 дн. тому
Полный бред! Какие трудовые договора??? Это что, колхоз "Светлый путь" что ли - государственное значит ничье??? Если действовать в рамках закона, то НТКУ прийдется уменьшать лицензионное время вещания в сутки и отдавать его "Громадському ТБ. Перший, Эра и добавится Громадське ТБ. Сможет ли оплачивать свое время вещания Громадське?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду