detector.media
31.03.2014 21:55
Олександр Пантелеймонов заперечує причетність Шувалова до співпраці НТКУ і «Громадського ТБ»
Олександр Пантелеймонов заперечує причетність  Шувалова до співпраці НТКУ і «Громадського ТБ»

Інформація щодо причетності російського політтехнолога, радника Сергія Льовочкіна Ігоря Шувалова до співпраці Національної телекомпанії України і «Громадського ТБ» є абсурдною. Про це в коментарі «Детектор медіа» зазначив колишній тимчасово виконуючий обов'язки гендиректора НТКУ Олександр Пантелеймонов.

 

«Ідея щодо створення спільних проектів між НТКУ і НРКУ з одного боку і "Громаським ТБ" та "Громадським радіо" з іншого належала голові парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Миколі Томенку. Беручи до уваги проголошені плани щодо створення на базі НТКУ суспільного телебачення, НТКУ одразу погодилася з цією пропозицією, результатом чого стало укладання угоди між НТКУ і "Громадського ТБ"», - зазначив Олександр Пантелеймонов.


Нагадаємо, телеведучі Савік Шустер і Євген Кисельов звернулися з відкритим листом до голови СБУ Валентина Наливайченка проти примусового видворення з України російського політтехнолога Ігоря Шувалова, в якому заявили, що пан Шувалов сприяв виходу «Громадського ТБ» на Першому національному.

 

Як писала «Детектор медіа», 25 лютого голова Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України Микола Томенко закликав тимчасового виконувача обов'язків гендиректора Національної телекомпанії Олександра Пантелеймонова та генерального директора Національної радіокомпанії України Тараса Аврахова укласти трудові угоди з представниками «Громадського ТБ» та «Громадського радіо» про надання кількох годин свого щоденного ефіру під інформаційне мовлення.

 

Того ж дня «Громадське телебачення» повідомило про надання на безоплатній основі можливості Національній телекомпанії України транслювати свої інформаційно-суспільні блоки з 10.00 до 12.00, з 15.00 до 17.00 та з 19.00 до 22.00, без врізання у них реклами, зі збереженням маркування, титрування і без зміни змістовної частини. 26 лютого «Громадське ТБ» стартувало на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY