На ТВі з’явиться програма про мистецтво «Арт City»

На ТВі з’явиться програма про мистецтво «Арт City»

6 Вересня 2013
16817
6 Вересня 2013
14:52

На ТВі з’явиться програма про мистецтво «Арт City»

16817
На ТВі з’явиться програма про мистецтво «Арт City»
На ТВі з’явиться програма про мистецтво «Арт City»

У неділю, 8 вересня, на телеканалі ТВі стартує нова програма про мистецтво «Арт City». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єрний випуск вийде в ефір 8 вересня об 11:00. Повтор програми відбудеться того ж дня о 18:30 та в понеділок, 9 вересня, о 13:00.

 

Програма «Арт City» присвячена культурним подіям, котрі відбуваються в Україні та світі: художнім виставкам та вернісажам, перформансам та аукціонам, художникам та колекціонерам.

 

За повідомленням прес-служби ТВі, «Арт City» побуває на світових аукціонах Christie's, Sothebys's, Phillips і прокаже глядачам продаж найдорожчої на сьогодні картини українського художника Анатолія Криволапа, яку було продано за 100 тис. доларів на торгах аукціонного дому Phillips у Нью-Йорку.

 

«Арт City» також покаже виставку Георга Пінзеля у Луврі, експозицію нью-йоркського музею «Метрополітен» та арт-об'єкти Гауді в Барселоні. Програма також розкаже глядачам як відбувається реставрація знаменитих пам'яток мистецтва, в чому полягають тонкощі художньої експертизи та як правильно формувати власну колекцію сучасного мистецтва.

 

Гостями програми стануть художники, арт-критики та мистецтвознавці України та світу. Автор і ведуча - мистецтвознавець Катерина Рай.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду