detector.media
06.09.2013 14:52
На ТВі з’явиться програма про мистецтво «Арт City»
На ТВі з’явиться програма про мистецтво «Арт City»

У неділю, 8 вересня, на телеканалі ТВі стартує нова програма про мистецтво «Арт City». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єрний випуск вийде в ефір 8 вересня об 11:00. Повтор програми відбудеться того ж дня о 18:30 та в понеділок, 9 вересня, о 13:00.

 

Програма «Арт City» присвячена культурним подіям, котрі відбуваються в Україні та світі: художнім виставкам та вернісажам, перформансам та аукціонам, художникам та колекціонерам.

 

За повідомленням прес-служби ТВі, «Арт City» побуває на світових аукціонах Christie's, Sothebys's, Phillips і прокаже глядачам продаж найдорожчої на сьогодні картини українського художника Анатолія Криволапа, яку було продано за 100 тис. доларів на торгах аукціонного дому Phillips у Нью-Йорку.

 

«Арт City» також покаже виставку Георга Пінзеля у Луврі, експозицію нью-йоркського музею «Метрополітен» та арт-об'єкти Гауді в Барселоні. Програма також розкаже глядачам як відбувається реставрація знаменитих пам'яток мистецтва, в чому полягають тонкощі художньої експертизи та як правильно формувати власну колекцію сучасного мистецтва.

 

Гостями програми стануть художники, арт-критики та мистецтвознавці України та світу. Автор і ведуча - мистецтвознавець Катерина Рай.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY