На НЛО TV прем'єра кращого міні-серіалу 2012 року – «Чорне дзеркало»

На НЛО TV прем'єра кращого міні-серіалу 2012 року – «Чорне дзеркало»

29 Серпня 2013
15015

На НЛО TV прем'єра кращого міні-серіалу 2012 року – «Чорне дзеркало»

15015
ПРЕС-РЕЛІЗ
На НЛО TV прем'єра кращого міні-серіалу 2012 року – «Чорне дзеркало»
На НЛО TV прем'єра кращого міні-серіалу 2012 року – «Чорне дзеркало»

У п'ятницю, 30 серпня, на телеканалі НЛО TV стартує прем'єра відомого британського міні-серіалу «Чорне дзеркало» (Black Mirror-англ.). Серіал складається з шести часових епізодів, не пов'язаних між собою сюжетами, але об'єднаних спільною ідеєю - варіантом розвитку найближчого майбутнього, де технології суттєво змінюють і підпорядковують собі життя людей. Глядач побачить гостру сатиру на підсаджене на гаджети суспільство, без жодного натяку на хеппі-енд.

 

Чорне дзеркало - це потухлий екран телевізорів, комп'ютерів і смартфонів. Серіал присвячений сьогоднішньому способу життя людини, яка щодня витрачає час на розмови по мобільному, соціальні мережі, твітти, лайки, репости і чекіни. Творець серіалу, медіакритик Чарлі Брукер, написав шість захоплюючих і злободенних історій, які розповідають про те, як сучасні медіа впливають на світ і на людські стосунки.

 

Чарлі Брукер, творець серіалу: «Ідея серіалу полягає в тому, щоб глядач почав нервово посміхатися, розуміючи, що побачене виходить за рамки дозволеного. Головна думка всіх серій і першого і другого сезону полягає в тому, що технології допомагають людям зіпсувати себе. Але ми не качаємо повчально пальцем, кажучи: "Усі технології - це зло". Це не так. "Чорне дзеркало" - це, перш за все, розвага і сатира. Всі серії вельми драматичні, але в них є гумор, правда, досить похмурий».

У міні-серіалі «Чорне дзеркало» глядач побачить історію про те, як прем'єр-міністр Великобританії заради порятунку принцеси змушений здійснити статевий акт зі свинею; познайомиться зі світом, де перегляд реклами є обов'язковим, а люди спілкуються за допомогою анімаційних онлайн-аватарів; загляне в майбутнє, в якому можна подивитися будь-який момент свого життя; дізнається, як в епоху розвинених технологій можна покарати людину за злочин, стираючи їй пам'ять...

 

Прем'єра першого сезону серіалу «Чорне дзеркало» відбулася в грудні 2011 року, другий сезон вперше глядачі побачили в лютому 2013 року. У 2012 році серіал був проданий більш ніж у 20 країн, згодомname="_GoBack"> він отримав міжнародну Emmy в номінації «Кращий міні-серіал».

 

В Україні прем'єру серіалу «Чорне дзеркало» можна побачити на каналі НЛО TV щоп'ятниці о 23.30.

 

Прес-служба телеканалу НЛО TV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу НЛО TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15015
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду