detector.media
29.08.2013 10:48
На НЛО TV прем'єра кращого міні-серіалу 2012 року – «Чорне дзеркало»
На НЛО TV прем'єра кращого міні-серіалу 2012 року – «Чорне дзеркало»
ПРЕС-РЕЛІЗ

У п'ятницю, 30 серпня, на телеканалі НЛО TV стартує прем'єра відомого британського міні-серіалу «Чорне дзеркало» (Black Mirror-англ.). Серіал складається з шести часових епізодів, не пов'язаних між собою сюжетами, але об'єднаних спільною ідеєю - варіантом розвитку найближчого майбутнього, де технології суттєво змінюють і підпорядковують собі життя людей. Глядач побачить гостру сатиру на підсаджене на гаджети суспільство, без жодного натяку на хеппі-енд.

 

Чорне дзеркало - це потухлий екран телевізорів, комп'ютерів і смартфонів. Серіал присвячений сьогоднішньому способу життя людини, яка щодня витрачає час на розмови по мобільному, соціальні мережі, твітти, лайки, репости і чекіни. Творець серіалу, медіакритик Чарлі Брукер, написав шість захоплюючих і злободенних історій, які розповідають про те, як сучасні медіа впливають на світ і на людські стосунки.

 

Чарлі Брукер, творець серіалу: «Ідея серіалу полягає в тому, щоб глядач почав нервово посміхатися, розуміючи, що побачене виходить за рамки дозволеного. Головна думка всіх серій і першого і другого сезону полягає в тому, що технології допомагають людям зіпсувати себе. Але ми не качаємо повчально пальцем, кажучи: "Усі технології - це зло". Це не так. "Чорне дзеркало" - це, перш за все, розвага і сатира. Всі серії вельми драматичні, але в них є гумор, правда, досить похмурий».

У міні-серіалі «Чорне дзеркало» глядач побачить історію про те, як прем'єр-міністр Великобританії заради порятунку принцеси змушений здійснити статевий акт зі свинею; познайомиться зі світом, де перегляд реклами є обов'язковим, а люди спілкуються за допомогою анімаційних онлайн-аватарів; загляне в майбутнє, в якому можна подивитися будь-який момент свого життя; дізнається, як в епоху розвинених технологій можна покарати людину за злочин, стираючи їй пам'ять...

 

Прем'єра першого сезону серіалу «Чорне дзеркало» відбулася в грудні 2011 року, другий сезон вперше глядачі побачили в лютому 2013 року. У 2012 році серіал був проданий більш ніж у 20 країн, згодомname="_GoBack"> він отримав міжнародну Emmy в номінації «Кращий міні-серіал».

 

В Україні прем'єру серіалу «Чорне дзеркало» можна побачити на каналі НЛО TV щоп'ятниці о 23.30.

 

Прес-служба телеканалу НЛО TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY