Данілич повертається

10 Серпня 2008
21518
10 Серпня 2008
22:18

Данілич повертається

21518
У фільмі з циклу «Моя правда» канал СТБ змалював Леоніда Кучму напередодні його 70-річчя білою і пухнастою жертвою інтриг США. Чи не означає цей «подарунок» підготовку до повернення Кучми в політику?
Данілич повертається
Суботній прайм-тайм на СТБ увінчався на диво однобоким й абсолютно не виваженим телевізійним портретом Леоніда Кучми. Передусім, за цілий рік існування проекту «Моя правда» героями фільмів були виключно зірки шоу-бізнесу та актори. І раптом 9 серпня 2008 року, у 70-й День народження Кучми – фільм про постать політика. Легко припустити, що такий своєрідний подарунок власному тестеві вирішив зробити власник СТБ Віктор Пінчук. Але перестарався. Чи то пак, перестаралися творці документальної стрічки.
 
Автори детально розповіли про всі етапи становлення другого Президента України. Робота на «Південмаші», прем’єрство, перший та другий терміни президентства, особисте життя, зворушлива історія знайомства з дружиною... Але впродовж усього фільму – жодного негативного, вірніше – не позитивного відгуку, жодного несхвального синхрону, ані найменшої згадки про суперечливість окремих фактів біографії Кучми. Ніби ніколи й не існувало темників, адміністративного тиску, фальсифікацій, конфлікту з Лазаренком, підозрілих смертей Гетьмана, Чорновола та інших... Але ж «Моя правда» завжди зважено розкривала особистість свого головного героя. Це навіть своєрідна «фішка» проекту – повідомити глядачеві незручні для самого персонажа нюанси.
 

Ось кілька тез, які прозвучали за кадром чи у синхронному відео:
 
Леонід Кучма не хотів іти в політику, але його всі слізно вмовляли, – комусь же треба рятувати країну! І він погодився. За півроку прем’єрства скасував обіг російського рубля, почав було піднімати економіку, але раптом наштовхнувся на опір. Команда Президента Кравчука розпочала брудні ігри, стала відбирати в прем’єра Кучми повноваження. Леонід Данилович довго думав, а потім махнув рукою і подав у відставку. «Кучма – єдиний прем’єр-міністр в історії України, який самостійно відмовився від посади. Відчувши несправедливість, мовчки пішов», – каже глядачеві глибокий голос за кадром.
 
Перемігши на президентських виборах, Кучма два роки тільки вчився бути президентом. Роками держава жила без основного закону. Верховна Рада довго блокувала прийняття Конституції – і тоді Президент поставив депутатам ультиматум: щоб до ранку була прийнята. «Якби не рішучі дії Леоніда Даниловича, – продовжує голос, – можливо, конституційний процес затягнувся б на роки».
 
Далі Леонід Кучма ліквідував заборгованості з виплат пенсій, стипендій, зарплат. І вирішив остаточно витягнути сплюндровану-спаплюжену країну з трясовини. І раптом у нього знову з’явились вороги. Річ у тім, що Кучма вважав будь-який піар зайвим. Він же Президент! І переоцінив себе, бо народ, не знаючи про блага від влади, раптом став протестувати. Саме через це «непорозуміння» і розпочалась акція «Україна без Кучми». А потім цим скористалися західні спецслужби. Зокрема, жорстку інформаційну війну розпочали Сполучені Штати Америки.
 
У вересні 2000 року зник журналіст Георгій Ґонґадзе. Причетність до цього Леоніда Кучми – вигадка мас-медіа (нагадаємо, зовсім нещодавно про непричетність Кучми до вбивства журналіста заявив його головний опонент і «прокурор» тих часів Олександр Мороз). В інтерпретації «Моєї правди» дослівно це звучало так: «Преса роздмухала цей інцидент». Що сказати? Оригінальна версія, чи не так? «Найбільше про це писали в американських ЗМІ. І це було схоже на сплановану операцію». Синхрон: Сергій Кичигін, гловний редактор тижневика «2000»: «Кучма много раз повторял: ну как объяснить этому Потебенько, что нельзя так тянуть с расследованием!».
 
Наступна атака ворогів – касетний скандал. Звісно ж, «чітко зрежисована спецоперація». Синхрон: В’ячеслав Піховшек, політичний журналіст: «Я никогда не слышал от него (Кучми – авт.) мата. В жизни! Уже потому я уверен, что пленки были сфальсифицированы».
 
Незримі вороги не зупинились на досягнутому. І наступною сторінкою в біографії Леоніда Кучми став скандал із «Кольчугами». В Ірак, який був зусібіч заблокований американською армією, ніяк не могла потрапити українська зброя! Але, на жаль, звинувачення опублікував «The Washington Post». І далі – вся західна преса.
 
Далі автори фільму повертають нас до постаті самого Кучми. Як тяжко йому було, уявіть! В усій міжнародній спільноті його «змальовували ледь не деспотом!». Під тиском США Леоніда Даниловича бойкотувало чимало країн світу. Його не запрошували на міжнародні конференції та саміти. Але Президент не був таким, як його уявляли. Він був чесним політиком! І про це свідчить, принаймні, цілковита підтримка з боку всіх сусідів по колишньому СРСР. «На з’їзді країн СНД саме Леонідові Кучмі висловили найбільшу довіру, обравши його президентом Співдружності», – аргументує нам той-таки голос за кадром.
 
І навіть (!) Папа Римський покинув свої справи і прилетів до України. Синхрон. Леонід Кучма, Президент України (1994-2005 рр.): «Он приехал меня поддержать, да».
 
Конституційний Суд однозначно дозволив йому балотуватися на посаду президента й на третій термін. Але Кучма поглянув у дзеркало, на рідних – і впевнено вирішив: годі з нього та з його родини цих знущань! І категорично відмовився від участі у виборах.
 
А потім загострилось протистояння двох Вікторів – Януковича та Ющенка. Кучма спокійно спостерігав за тим, що відбувалось на Майдані. Але ніколи не став би застосовувати силу, бо чітко розумів: «Якщо сьогодні навіть мирно розігнати мітинги, завтра багато країн застосують різноманітні санкції проти всього народу. Там тільки й чекають цього, стежать за кожним моїм рухом
 

Отже, висновок. Леонід Кучма – людина-епоха. Сумлінний, відповідальний, гідний наслідування сім’янин, наполегливий управлінець, чесний політик і так далі. І це все – уявіть – під драматичну музичку, з відповідним тоном у голосі. Навіть у знавців телевізійної кухні, які добре пам’ятають добу темників із Банкової, ледь не сльози на очі навертались від жалю. Яка людина! Який громадський діяч! Але, на жаль, так незаслужено постраждав від провокаційних спецоперацій західних спецслужб…
 
Ще один важливий нюанс. СТБ, який славиться своїми 18-хвилинними рекламними блоками, цього разу не перервався на бодай один ролик чи анонс. Упродовж цілої години. Погодьтеся, жоден загальнонаціональний канал – навіть останній у двадцятці і навіть серед глупої ночі – не дозволить собі такої нечуваної розкоші. Отже, це про дещо таки говорить.
 
 

Слід врахувати також те, що протягом кількох останніх років в ефірі СТБ не лише майже не згадувалось ім’я Леоніда Кучми, а навіть уникали побіжно показували його зображення. Збіг обставин чи політика менеджменту – але це факт. А тут раптом – годинний фільм у прайм-таймі. Та ще й витриманий у стилістиці цинічного й безсоромного піару, якого ми, здається, не бачили із Кучминих-таки часів…
 
Напевно, це викличе в багатьох читачів глузливу усмішку, але від людини, причетної до створення цього проекту, вашому автору доводилось чути версію: мовляв, цей фільм – не просто подарунок на 70-річчя любому тестеві. «Людина-епоха» начебто планує повернутись у велику політику, і це – лише спроба, за якою може розпочатись масштабна піар-кампанія з відбілювання образу другого Президента.
 
Данілич повертається? А чом би й ні? Адже змогли безперешкодно повернутись на українське телебачення кучмістські стандарти телевізійної публіцистики.
 
Від редакції: Ми не можемо погодитись із твердженням автора про те, що Леонід Кучма останнім часом майже не з’являвся в ефірі СТБ. Дані моніторингу новин «ТК» та моніторингу акції «Не продаємося!» свідчать про протилежне. Відтак, можна вважати це твердження особистим суб'єктивним враженням автора.
 
Із запитаннями щодо того, чому Кучма з’явився в проекті, героями якого раніше були лише зірки шоу-бізнесу, ми звернулись до голови правління СТБ Володимира Бородянського.
 
- По-перше, це проект не лише про людей культури, а про значних особистостей минулого взагалі. Я вважаю, що в нашій країні дуже часто, коли людина перестає бути президентом, до неї змінюється ставлення. Це неправильно.
 
По-друге, як відомо, у суботу Леонідові Даниловичу було 70 років. Чесно кажучи, я навіть не зовсім розумію запитання. Ми вважаємо, що це цікаво! Хіба не цікаво знати, як живее Віктор Андрійович, або Леонід Данилович, або Джордж Буш?
 
Ми зробили перший фільм про Президента, зробимо другий. Зробимо ще про Алієва, якщо вийде. Це складні фільми, які знімаються дуже тривалий час, у зйомках яких бере участь величезна кількість людей. А почали ми з Леоніда Даниловича.
 
На прохання прокоментувати припущення щодо можливого повернення Леоніда Кучми в політику Володимир Бородянський сказав: «Мені все одно, якщо чесно. Це фільм-роздум, роздум Леоніда Даниловича про те, як він зараз бачить те, що було і що є. Все решта – це вже політика, а ми оповідаємо про людину».
 
Також автор цього матеріалу повідомив «ТК», що джерела на каналі СТБ пов'язують фільм про Леоніда Кучму з циклу «Моя правда» із віце-президентом СТБ з інформаційного мовлення Олексієм Мустафіним. У титрах програми прізвища пана Мустафіна немає. «ТК» звернулась до нього з проханням прокоментувати цю інформацію.
 
- Я не брав участі у створенні цього фільму. Він створений департаментом власного виробництва, а не інформаційним – це різні структури. Необхідність його створення, як і всіх інших фільмів у рамках проекту «Моя правда», не узгоджується зі мною. Я знав, що цей фільм знімається, але до появи в ефірі його не бачив. Та й в ефірі дивився уривками.
 
Мені важко судити, але сама назва і слоган цього проекту – «МОЯ правда» - передбачає певну суб’єктивність. Я знаю журналістів проекту «Моя правда» та людей, які працювали над цим фільмом. Не маю звички критикувати коллег.
 
Утім, «ТК» стало відомо від джерел на каналі, що творці фільму кілька разів звертались до Олексія Мустафіна як до досвідченого політичного журналіста. Крім того, Олексій Рафаїлович уже кілька місяців працює над власним документальним фільмом про події 2004 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ігор Бутко, для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21518
Коментарі
35
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тома
1426 дн. тому
Дуже вдячні в БЦ органам поліції за допомогу в питанні проституції, сутенерства, грабіжництва, катувань і безпредела.Дуже необхідно укріпляти їх, а не розшатувати, виділяти окремі будинки чи район з приватними будинками на сім"ю, працювати над їх захистом себе і від лікарів теж і від іноземної навали, ін особливостей наддержав.
a.troian.officer
3835 дн. тому
Посмотрите в соц.сетях Андрей Троян(через Google-Картинки-майор пограничник). Там показано почему Л.Д.Кучма предатель Родины и фашист.
совесть
5726 дн. тому
Автор статьи прав. Заказуха чистейшей воды. Я знаю, что говорю. До недавнего времени я работала в "Моей правде". Правды в ней нет и никогда не было. ПОСЛЕ ЦЕНЗУРЫ РУКОВОДСТВА ГЕРОЯМ ПЕРЕДАЧ И ИХ РОДСТВЕННИКАМ СТЫДНО В ГЛАЗА СМОТРЕТЬ. Я бы сказала о проекте: - Моя неправда или Не моя правда!
девушка
5730 дн. тому
ВИВАТ РОССИЯ! // 11.08.2008 18:49:12 что еще можно услышать от тупорылой малолетки! сволочь такая!!тварь нечеловеческого происхождения!гореть тебе в аду!если вы Киев хоть пальцем с..и тронете,мы продадимся Америке с потрохами,только чтобы она вашу нацию извергов и засранцев истребила с лица земли!
Сергій
5735 дн. тому
Наталія // 12.08.2008 07:36:10 "Тому акцекнтувати увагу на його босоногому дитинстві, яке у 99 відсотків представників його покоління було босоногим- це неприкрите бажання надавити на глядача." Наталія, тільки не треба всіх під одну планку ставити. В усі часи були бідні і багаті. І не 99 відсотків бідних, і 1 відсоток багатих, як Ви кажете. До того ж я акцентував увагу на найбіднішому регіоні Чернігівщині, і те, що він зростав без батька. Я думаю, точно не 99 відсотків дітей зростали після війни без батька або батьків. Тим паче регіон України мав значення. Наприклад, моя мати народилася на Хмельниччині в післявоєнні роки, але як худо-бідно жили, але не в таких злиднях, як жив мів батько на Чернігівщині.
Наталія
5735 дн. тому
Сергій // 11.08.2008 22:31:00
А при чому тут я чи будь який інший рядовий громадянин? Мова йде про колишнього президента . Тому акцекнтувати увагу на його босоногому дитинстві, яке у 99 відсотків представників його покоління було босоногим- це неприкрите бажання надавити на глядача. який не вміє критично ставитися до подібних передач
Сергій
5735 дн. тому
Наталія // 11.08.2008 14:53:19 "Чисто по людські всі ми хороші. Ось і Данілич- зразковий чоловік і дбайливий батько." Але думаю Ви Наталія не зростали в злиднях і без батька. Так що нічого розказувати про когось, почніть з себе.
Наталія
5735 дн. тому
ВИВАТ РОССИЯ! // 11.08.2008 18:49:12 РОССИЯ НАКАЖЕТ ГРУЗИЮ, НАКАЖЕТ АМЕРИКУ! МЫ ВЕРНЕМ НАШ КРЫМ- СЕВАСТОПОЛЬ УЖЕ НАШ! Якраз до Кучми личать такі випорожнення
ВИВАТ РОССИЯ!
5735 дн. тому
РОССИЯ НАКАЖЕТ ГРУЗИЮ, НАКАЖЕТ АМЕРИКУ! МЫ ВЕРНЕМ НАШ КРЫМ- СЕВАСТОПОЛЬ УЖЕ НАШ! УКРАИНА СТАНЕТ РОССИЙСКОЙ ГУБЕРНИЕЙ! У НАС АРМИЯ, ФЛОТ И АВИАЦИЯ- ШЕВЕЛЬНЕТЕСЬ, РАЗГЛАДИМ БОМБАРДИРОВЩИКАМИ, КАК ГРУЗИЮ! ЕВРОПЕ МЫ ЗАТКНЕМ РОТ ГАЗОМ! ВИВАТ РОССИЯ!!!!!!
Пилип з конопель
5735 дн. тому
На СТБ всі знають, що фільм про Кучму - це безпосереднє замовлення самого Пінчука, який хотів порадувати Папу у ювілейні дні. І хто міг заперечити власнику каналу і зняти про його тестя обєктивне кіно? В умовах сучасної української журналістики - ніхто. А версія, що фільм - це перший крок до повернення Кучми: це вже повний Фрейд! Адже боїмося! а хтось мріє... і повністю згоден з попереднім автором - на Кучму 3 ми таки заслужили.
Хо!
5735 дн. тому
і шо? будуть усі мовчати? ну значить ми заслужили на кучму-3
Справедливый Падонак
5736 дн. тому
ГНать в тришеи этих бородянсикх мустафинов и других пинчуковских в штаб Кучмы-2010. Там им место, а не в эфире общенациональных каналов. {CENSORED}! Они {CENSORED} забыли про объективность, а впаривают нам какуйто {CENSORED} про то, какой класный Леонид Данилыч Кучма! А их за это еще и по головке погладят. Если ты, {CENSORED}, палучил лицензею на частоты - забудь нафег, шо у тя Пинчук папа, а Кучма дедушка. Теья ЛЮДИ смотрят! {CENSORED}.
Христина Коціра
5736 дн. тому
Цей фільм - наочний посібник з використання маніпулятивних технологій.
Екс-Репортерка СТБ
5736 дн. тому
Цього навчають на перших курсах журфаків. І будь-який журналіст знає, а творці фільму тим паче: закінчувати синхроном не можна. Це значить, що ви даєте останнє слово одному з героїв. І що він скаже - залишиться в пам*яті глядачів, і глядачі будуть вірити останньому слову. Ітак, якщо фільм закінчився словами "Правда на стороне Леонида Даниловича", то чітко зрозуміло, яким "об*єктивним" було те кіно. Капєц. Данилович повертається - то все фігня. А то шо канали Пінчуківські так грубо йому допомагають повертатися - то ганьба Бородянському і Богуцькому. Холуї срані.
Людмила
5736 дн. тому
Алексей Мустафин - известная личность, вхож в окружение Кучмы. Он - человек Медведчука. Скорее всего, он лично делал этот фильм. Качество - отличное. Да и вряд ли кто-либо с СТБ, кроме него, взял интервью у Алиева, Шеварднадзе, Шустера, Квасневского. Ну, и Пиховшек с Кичигиным, конечно же, его друзья. Да уж, кроме этих двоих никто из журналистов не мог комментировать историю Кучмы. Конечно же, только Пиховшек, жополиз кучминский. И Кичигин - редактор медведчуковской газетенки. Конечно, конечно. Фильм смотрела с отвращением. Академиквыводы понятны: закончилось то кинишко неоднозначно! Академик Пахомов: "Надпись на заборе была символическая: Данилыч, мы погорячились". И заканчивается все четкой фразой Шеварднадзе: "Правда на стороне Леонида Даниловича!" Ну и? Как после этого не верить Бутко, что Кучма вернется?
Наталія
5736 дн. тому
сергій // 11.08.2008 10:53:49 "На мою думку Кучма такий який він є. Виріс в бідній сім'ї в найбіднішому регіоні України - Чернігівщині" Чисто по людські всі ми хороші. Ось і Данілич- зразковий чоловік і дбайливий батько. Хто може заперечити?І чому ми так халатно віднеслися тоді до ситуації і не попрохали слізно всією державою , щоб залишився на третій строк? Нащо піднімали майдани- ось яка думка напрошується після фільму Вдале зомбування
ASD
5736 дн. тому
Да, да , вернись, Дедушго! И пусть вместе с тобой вернутся добрые хряки Бакай, Волков, Рабинович, пусть маленький историк Табачник вернется на Банковую, пусть толстый Табачник с гармошкой вернется в прайм-тайм - ТАК ЭТОГО ВСЕГО НЕ ХВАТАЕТ!!!!!!
tapac
5736 дн. тому
А що, приємна компанія: наші "звйозди", наш "прізідєнт"
kla
5736 дн. тому
Назва і зміст відповідні. Моя правда- тобто правда, то чи іншого героя передачі.
otar
5736 дн. тому
Останній коментар (про Соколову) був видалений з технічних причин (вірніше, в силу людського фактору) випадково. Перепрошую. Якщо маєте змогу - напишіть його знову.
ура
5736 дн. тому
стосовно останніх трьох коментів. ура товарищі!!!!! ющ поганий, а дядя леня молодець. всі вони із серії "найди 10 отличий". вони живуть, а ми виживаєм. і не треба тут когось жаліти.
Кучміст
5736 дн. тому
Фільм зроблено фахово. А щодо того, чи потрібен на Кучма зараз, я би сказав: "Так!". Так Кучмі, а не Ющенкові. Вікторе Андрійовичу, "не так" Вам, "не так". За зруйновану економіку, за скажені ціні, за вбитий малий, та середній бізнес, за гопу крадіїв-можновладців-любих друзів, що рвуть Україну на шматки, за дітей та дорослих, що зневірились у майбутньому, за... Так, Кучмо, так! Ліпше він, та його адміністративні методи. Краще хазаяїн, ніж телепень зі злодіями... Так, Кучмо, так!
Дима
5736 дн. тому
Полностью поддерживаю предыдущего участника обсуждения. На сегодня работает система кум-сват-брат. Скажите мне, кто нибудь из родственников тех же депутатов или состава правительства (сыновья, дочери, племянники, племянницы и т.д.) работает на заводе, фабрике, учителем или медиком?
сергій
5736 дн. тому
На мою думку Кучма такий який він є. Виріс в бідній сім'ї в найбіднішому регіоні України - Чернігівщині. Автор статті хоча б був там, бачив в якому злидарстві живуть зараз люди? Мій батько виріс в сусідньому селі Смяч і розуміє, все, що було сказано про дитинство президента в цій програмі. Далі програма розповідала про його вступ до інституту, як він вибирав фах. Ігор Бутко, в чому тут "пухнастість" слів в програмі? Він що комусь взятку дав? Чи можливо по блату був зарахований? Ця людина РОБИЛА САМА СЕБЕ. На жаль, на сьогодні більше діє система КУМ-СВАТ-БРАТ. Те що почали розказувати про його президенство, то це більше позитиву, ніж негативу. Згадайте як ми жили на початку президенства Л.Кучми і як потім. Да була справа Гонгадзе, плівки майора Мельниченко. Але чи є в цьому правда, один Господь Бог знає. Правильно казав Кучма, що зараз МАСМЕДІА настільки потужні для глядача, що можуть з бандита зробити доброчинника, а з президента - диктатора і олігарха. Якщо мовчиш, значить щось приховуєш. Правильно, Ігор Бутко? І наостанок він говорив про те, що при інавгурації Ющенко жодного слова сказав про двох попередників. І що ми бачимо зараз? Л.Кучма на 2004 р мав рейтинг довіри 20 відсотків, а Ющенко на сьогодні має менше 10 відсотків. Цим все й сказано.
Наталія
5736 дн. тому
Богдан, а з кого все почалося? Який не був Кравчук, при ньому Укураїна почувала себе Україною, а не Малоросією В усякому разі, вчилася себе так почувати. Кучма( і його команда на зразок Табачника) успішно провів профанацію ідей незалежної України. При ньому також міцніше узаконилися олігархи, які ще недавно були всього лише Антибіотиками
Богдан
5736 дн. тому
учититывая какие {CENSORED} сейчас во власти. Кучма - это бы лучши вариант для разрушенной страны..о
Наталія
5736 дн. тому
kla // 11.08.2008 09:26:14 Ось не треба лукавити . Будь- яка об"єктивність є відносною Журналіст може любити свій персонаж( скажімо, на ті часи- Тимошенка чи Ющенка), перебувати у вірі і ейфорії і щиро в рожевих тонах змалювати його А може не любити- але ж треба працювати і себе змушувати - і тоді виходять такі грубо обтесані фальшивки і стилі солодких вітальних листівок типу " Люби меня как я тебя",як про Данілича
політичний журналіз
5736 дн. тому
Синхрон: В’ячеслав Піховшек, політичний журналіст: «Я никогда не слышал от него (Кучми – авт.) мата. В жизни! " Журналізи мата не чують.
kla
5736 дн. тому
Интересно, почему в период революции и после Ющенко можно было кидаться на шею или Тимошенко причем по всем каналам? И никто не говорил, что наши журналисты умеют продаваться.А говорили,что они патриоты. Опять на те же грабли?....
наталія
5736 дн. тому
А гроші, як відомо , не пахнуть. Навряд чи ймовірне припущення автора допису.-не повернеться Даніліч у політику. навіщо це йому? він і так скрізь незримо присутній. Всі його стилі керівництва і політики, отой самий класичний "кучмізм" успішно живе і процвітає А щодо самої стилістики фільму- то він навіть і не кучмістський. Щось схоже на російські телепродукти. Впевнений у собі маразм.
Наталія
5736 дн. тому
Фільм про Кучму ще одне доведення того, як наші журналісти уміють некрасиво продаватися. А СТБ такий несхожий на інші канал. шкода, що так банально проколовся
Днепр-ск
5736 дн. тому
Вчера смотрел Кучму на "ай-си -ти- ви". Чуть не упал со смеху. Смеялись всей семьёй. Особенно смешила Соколова. По идее , в конце интервью, Соколова должна была кинутся на шею Кучме, в истерике от счастья, и волать на весь эфир "Это наш навеки президент. Данилыч не уходи". Да, журналистика наша продажная и сволочная. Тошно и гадако после вчерашнего эфира с Кучмой -Соколовой. Но сразу было смешно. У меня всего один вопрос; почему Кучма не в тюрьме ???
пелотка-пеховшек
5736 дн. тому
Злые языки говорят... Добрые языки лижут!
УПЧК
5736 дн. тому
Атличное кино- новая волна бесхребетных молодых журналистов в ТВ не способна на такую качественную работу. Я не оцениваю смысловую нагрузку - я оцениваю качество. Давно не видел продукта такого класса. Предидущий "оргазм" у меня был от просмотра фильма про то как Украина отказалась от ядерного оружия (тоже на СТБ) и там, кстати, Кучму тоже показывали, так, что аУтор этой статьи слегка передёргивает говоря, что на СТБ Кучму не показывали. А что касается титров - я был слегка удивлён перечню фамилий поскольку знаком почти со всеми кто может сделать работу такого уровня. Вывод: либо мне срочно нужно восполнять пробелы в знакомствах, либо это - лишь исполнители. ИМХО. "Дедушка" - возвращайся, детишки без тебя совсем распоясались,рвут страну!
Greg
5736 дн. тому
Когда профи Мустафин что-то делает, то это профессионально. Когда проФФи пиховшеки начинают лизать, то это уже гаплык, как любит говорить ЛД- выноси клиента вперед ногами.)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду