Хамство по-братськи за наш рахунок

9 Червня 2008
23423
9 Червня 2008
11:52

Хамство по-братськи за наш рахунок

23423
Чому українські канали ретранслюють російські знущання з українців? І куди дивляться органи держконтролю?
Хамство по-братськи за наш рахунок
Українці досі активно обговорюють результати експертизи Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо травневого концерту Максима Галкіна «Знову разом». Цей концерт показували у прайм-тайм на телеканалі «Інтер» 2 травня 2008 року.
 
Як відомо, експертиза Нацради цілком справедливо угледіла у словах Максима Галкіна порушення суспільної етики і моралі згідно з українським законодавством. Обурення викликала фраза Галкіна «Раз ты хохол, то ешь свои галушки и не думай про суши». Стосувалася вона нашого Президента Віктора Ющенка. Сам Галкін відповів, що «був дуже здивований, що його пародії висловлюють зневагу до українського народу і шкодять суспільній моралі». Все б нічого, якби Галкін справді обронив лише одну цю фразу, але весь його номер було побудовано на суцільній зневазі українського телеглядача, всіх українських політиків і громадян.
 
Обуритися мав би не лише Ющенко, який так полюбляє Філіпа Кіркорова, що навіть вручає йому звання заслуженого артиста України, але і Юлія Тимошенко, і Віктор Янукович, який нещодавно, як і Ющенко, завершив свій дружній візит до Росії.
 
Позаочі народ третього сорту
 
Російська політична система на очах дружня і привітна до українців, але позаочі давно робить із нас в очах російського суспільства народ третього сорту, який лише їздить на заробітки до Москви. І російське телебачення просто завалене такого роду зневажливим контентом. Все це зрозуміло з точки зору політики в Росії, яка не може жити без зовнішніх ворогів і в якій заборонено кепкувати і критикувати власних лідерів держави.
 
Тому відривається творча інтелігенція на грузинах і українцях. І все б нічого, але більшість шовіністських меседжів щодо нашого народу успішно транслюється нашими ж каналами нам і нашим дітям. Уявіть, що ваша дитина, дивлячись таке шоу, питає потім: «Мамо, а хто такі хохли” і чому з них усі сміються»?
 
З останніх прикладів. Щосуботи на каналі ICTV майже півдня йде серіал «Бальзаківський вік, або Всі мужики сво...».. Здавалося б, цілком нейтральний російський серіал. Але одна із серій, показаних тиждень тому, була повністю присвячена «хохлам». Сюжет серії банально-шовіністичний – приїздить «хохол» із України робити ремонт одній із героїнь серіалу. Заробітчанина грає Тарзан, весь такий мускулистий та привабливий, але по сюжету серіалу тупий до неможливості. Героїня хоче його звабити, але на ламаній українській Тарзан-хохол, заїдаючи слова салом, говорить, що його дома чекає жінка. І показує фотографію 100-кілограмової коханої, що страждає на ожиріння, головними достоїнствами якої, як і всіх «хохлушок», за словами нашого «українця», є те, що наші жінки не голять під пахвами, не голять ноги і взагалі нічого не голять.
 
Героїня серіалу розповідає все це своїм подружкам, із чого усі сміються. Щоби звабити українського будівельника, героїня серіалу приклеює собі довге волосся під пахвами і лише після цього «хохол» збуджується і накидається на неї. Смішно? Не смішно... Можна було українському каналу не показувати цю серію? Можна.
 
Але повернемося до виступу Галкіна, який запевняє, що дуже поважає українців. Автор не полінувався відновити повну картину його короткого виступу. Благо, наше інтернет-телебачення це дозволяє. Лише ознайомившись із повним виступом цього артиста, можна зрозуміти, наскільки зневага до національної гідності українців викорінилася в російському шоу-бізнесі, який за наш із вами рахунок показується нам.
 
«Суши отравленный, гладкий, и мозг, который наружу вылез»
 
Номер Галкіна мав чіткий політичний контекст і зводився до монологу посла Росії в Україні Чорномирдіна, який звітує по ситуації в нашій країні, тоді ще президенту Путіну. «Что сказать, ситуация, конечно, сложная, сложная ситуация. Их там трое. Трое их. Двое Викторы», – починає здалеку Галкін-Чорномирдін.
 
«Один Виктор Янукович (наголос на у. – Авт.), фамилию сейчас не вспомню. Сын Янука. Виктор Янукович. Такой вот Янукович гладкий. Кучма его подослала, подложила Януковича, я бы сказал, кучмочку замедленного действия», – каже Галкін-Чорномирдін про справжнього друга Росії лідера Партії регіонів, зал повзає від реготу.
 
«С другой стороны – Виктор Ющенко (з наголосом на о. – Авт.), сушами отравленный. Ел суши и результат налицо. Тоже мне, если ты хохол – жри галушки, чего ты выпендриваешься», – дає пораду нашому Президенту гуморист, зал вибухає оплесками і реготом. Особливо загинається від сміху голова Ради федерації Росії Сергій Міронов, якого в цей час камера довго показує крупним планом.
 
«Какие суши там в Украине между Череповцом… Не Череповец – это у нас. Ну, тоже там какие-то Черкассы с Чебоксарами… Нет, Чебоксары это не то. Ну и он ехал, и остановился сушу поесть. Готовились, конечно, они долго эти на хуторе – там хохлушки катали на коленях ролы. 5 суток катали, конечно, что подоспели ролы, кто там его травить собирался. Ну, ролы конечно проскочили они круглые, а суши нет, немного все это на лицо так сказать», – філософствує руками Чорномирдіна Максим Галкін.
 
«Значит, Ющенко, потом с ним это все с кренделями на голове, эта как ее вечная спутница Шрека. Тоже мне, как заплетет эти хлебобулочные изделия. Я думал, это волосы, а это мозг вылез уже», – дісталося від Галкіна тепер прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко, зал плаче від сміху і нагороджує Галкіна бурхливими оваціями.
 
«Их трое было, чтоб подытожить, что я сказал. Янукович, Кучмой подложенный. Ющенко, суши отравленный, и эта принцесса Фиона. Ну и все хотят в одну Кучму. Там где Кучма была. Что резиновое вам место вообще, что ли. Этот Виктор хочет туда, этот Виктор хочет, я тоже Виктор, я тоже хочу, я что – свои хотелки так выставляю на показ?» – закінчує свій номер Галкін. Питання до «Інтера» – можна було не показувати цей номер, просто вирізавши його з телеверсії концерту? Можна. Чи можна так зневажати власних громадян – питання риторичне
 
Вибачте, нас принижують за наші гроші на нашому каналі. І в нормальних демократичних країнах цей сюжет би просто вирізали, показавши концерт без нього. Бо демократія – це не вседозволеність, а в першу чергу захист прав, у даному разі права людини на честь і національну гідність.
 
Гумор і висміювання – одна з найбільш впливових політтехнологій, однак позитивно чи негативно вона впливає, залежить від того, хто і як її використовує. У 2004 році політичний гумор на зразок «Операції професор» і «Веселих яєць» допоміг вбити серед людей страх перед репресіями й авторитарною системою Кучми-Януковича і вийти на Майдан та захищати свої права.
 
Коли зло стає смішним, його ніхто не боїться. Але коли засобами гумору представники іншої країни провадять шовіністську політику і порушують національну гідність будь-якої людини в сусідній країні – не важливо, жартують таким чином з українця чи кримського татарина – це вже викликає певні запитання до держконтролю і спецорганів – власне, скільки можна терпіти наругу з національної гідності людей, що живуть у цій країні, з власного телебачення? І коли почнуться реальні санкції, бо поки вони не почнуться, нас і далі зневажатимуть. Нарешті, коли персонами нон-грата почнуть оголошувати не лише політиків на зразок Лужкова, які дозволяють собі порушувати словами територіальну цілісність держави, але й артистів, які принижують нашу державу і нас із вами?
 
P.S. Як виглядає стандартний, буденний акт телевізійного приниження України на російському телебаченні – дивіться тут.
 
Павло Булгак, політичний аналітик, член ревізійної комісії Київської незалежної медіа-профспілки
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23423
Коментарі
57
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5655 дн. тому
Тогда надо полностью исключить с Интера, Нового канала такие передачи как Comedy Club Украъна которые очень активно высмеивают наших политических деятелей+ не забудьте с 1+1 убрать КВН
Тетяна
5760 дн. тому
ГОШЕ. Если Вы ничего не слышали об украинской культуре, приходите к нам в МУЗЕЙ ИВАНА ГОНЧАРА, потом пройдитесь по другим киевским музеям, а на последок загляните в книжный магазин напротив Парламентской библиотеки.
Від автора
5801 дн. тому
Шановний Гоша, у мене завжди на такі зауваження що мовляв все написане - висмоктане з пальця є одна відповідь - зможете краще написати, краще захистити українську позицію, зробіть ЦЕ. Сядьте і напишіть, а ми покритикуємо. Показово, що мою позицію підтримав шановний мною пан Грабовський і написав навіть статтю в продовження теми яку я підняв, для мене це найкраща подяка і ознака того, що написане мною змусило замислитись когось над тим що відбувається. Дякую усім коментаторам які підтримали мою точку зору. Слава Україні!
Гоша Київ
5801 дн. тому
до Від Автора: Зач і(!) пки для критики ви надаєте самі. Як бачите їх не потрібно вишукувати. Вся стаття висмоктана з пальця. Ви звичайну пародію довели до розмірів замаху на державну цілістність. Я розумію зараз це модно, але ви ж претендуєте на звання професіонала. А звідки ви - політичний аналітик - узяли, що "філософські" терміни підкоряються математичним законам? Я не слона назвав слоном, а відокремив мух від котлет. Але ж ви чомусь цього не бачите. Мабуть зараз "політичних аналітиків" добре навчають лише алгебрі. Ціль вислову - обмежити права людини, щоб демократія не переросла в анархію. А виходячи з вашого трактування, права людині надаються лише тоді, коли інша людина дійшла до межі. Це абсурд. А ви його проголосили "законом". Моє право на спілкування українською мовою не може початися з того моменту коли сусіду заборонять спілкуватися російською. Це право в мене вже є. Навпаки, згідно вислову, це в мене немає права забороняти сусіду спілкування. Нажаль вашу версію в державі впроваджують без ваганнь. От такі самі фахівці.
Від автора
5802 дн. тому
Шановний Гоша ви щойно слона назвали слоном, бо від перестановки складових сума не змінюється. Не має різниці де що починається а де закінчується, все це у цивілізованих країнах є циклічним замкнутим колом де винятків немає ні для кого тобто закон один для всіх. Якщо у когось права і свободи закінчились до в когось почалися, і навпаки у когось почалися у когось закінчились. Свою некомпетентність у висмоктуванні з пальця якихось зачепок для критики автора демонструєте ви.
Гоша Київ
5802 дн. тому
до Від Автора. Якщо ваша дитина спитає у вашої дружини хто такі хохли, я б на її місці показав би пальцем на вас. А це такі амбіційні але обмежені люди. Повторюю не демонструюте свою некомпетентність : "основний закон усіх цивілізованих країн - ваші права починаються там де закінчуються права іншого" на справді виглядає так: "Права и свободы одного человека заканчиваются там, где начинаются права и свободы другого человека". Та правий Галкін, ви і такі як ви і є посміховисько для країни.
Никита
5802 дн. тому
Я вообще не понимаю,какого черта Ющер,Янык ,и каравай с ушами имеет к нам,украинцам,отношение? Эти гады разваливают страну на наших глазах, а мы молча смотрим на эти процессы.Так может проблемма в нас?
Від автора
5802 дн. тому
Що можна а що не можна я вже розказав. Якщо ми хочемо жити в демократичній ПРАВОВІЙ країні - то маємо запамятати одну річ = це основний закон усіх цивілізованих країн - ваші права починаються там де закінчуються права іншого. Це особливо стосується суспільної моралі. Наприклад у США усі прямі ефіри які розраховані на молоду аудиторію ідуть з 5 хв. запізненням, це робиться для того, щоб вирізати слова про "нігерів" і всю іншу гидоту, і такого роду ж жарти, чи як у сестри Джексон спеціально щоб не випала ціцька під час виступу на багатомільйонну молодіжну аудиторію. Я навів вам приклад Китаю, і його реакції на Шерон Стоун це нормальна реакція поважаючої себе країни. Зрештою спробуйте поїхати в німеччину у пошуткувати там на телебаченні та навіть публічно на вулиці про "жидів" повірте реакція не забариться. Поїдьте в туреччину і поруште там закон про захист турецькості, іншими словами про їх національну турецьку гідність те ж побачите і відчуєте реакцію на собі.
Sviy
5802 дн. тому
Павле! Велика Вам подяка за матеріал! Йому місце на засіданні РНБО, на перших шпальтах газет і журналів! Шкода, що це цікавить тільки нас з Вами...
Юрий
5802 дн. тому
1,раскажите нам шо можно, а шо нельзя.Ну очень хочется услышать авторитетное мнение.
Дуболом
5802 дн. тому
Пока в стране есть такие аффтары, как павлуша булгак - хана стране. Третий мир
Олег
5802 дн. тому
Потрібно заборонити всі кацапські програми і телеканали.....
Юрий
5802 дн. тому
Пока у нас в стране есть такие люди как Гоша-Киев страна еще не потеряна.
1
5802 дн. тому
Гоша, нє ізводітє сєбя. Авторе, по суті правильно, але канал – не наш. Цьому каналові держава виділила частоти. Але гідності, тактовності, порядності йому ж не виділиш. І частоти не забереш, бо на інших каналах, мабуть, така ж картина. Вони ж не розуміють елементарних речей, що можна, а що ні. Що від них можна вимагати?! Творіть свою культуру. Альтеративну.
Гоша Київ
5802 дн. тому
До "Від автора". Складається враження, що ви тільки вчора телевізор побачили. Це щодо "Кроликів". А як же їхня мініатюра "На українсько-російському" кордоні? Ви хоч не демонструйте свою некомпетентність. А то на згадку приходить старий анекдот - "И эти люди мне запрещают в носу ковыряться". Це не "ВАШІ" особисті канали. "Твоя" територія в межах твого паркану, як є в тебе бажання можеш і свою собаку навчити з гідністю гавкати по-українськи, але не примушуй інших виглядати дурнями. До "Львів"янки": Так, автору хвала та шана і медаль Героя України - вона зараз більшого і не коштує. Це я затуляю очі і вуха від телевізійного ефіру, бо це не телебачення - а смітник. Що там контролювати? Рекламу? Голі цицьки? Телефонні афери "вгадай слово з 4-х літер на "жа" починається на "ба" закінчується? "Свободословні" виступи політиків на суржику ні про що, але з бризками? Поплавського в кропиві? Кицю, прокинься! В нас країна котиться під три чорти, ми відмовились від російської культури, а своєї не створили. Про які ти "органи" торочиш? Де ти бачиш компетентних людей на місцях? Та розкрий очі, поглянь, в нас міністри галузей жодного відношення до них не мають, окрім жаги до грошей. Люди, та схаменіться ж ви заради Бога, та невже вам більше нема чого робити, як ворогів собі шукати? Та в ж самі собі примари створюєте!
Львів"янка
5802 дн. тому
Автор молодець, що підняв таку тему! А "компетентним органи", які мали б слідкувати за порядком в телевізійному ефірі, скоріш за все затуляють очі і вуха, зрозуміло чим...
Від автора
5802 дн. тому
до ТСПП - та я тільки за - хай плюються у себе на Родінє, ха там бризкають слюною, але не на НАШИХ каналах, не на нашій території, і не за наш з вами рахунок. Бо дивлчяись те шоу, українці дивилися і рекламу якої було дуже багато, отже ми принесли Інтеру гроші за те як з нас, з нашої національної гідності жорстко поприкалувались.
хехе
5802 дн. тому
господа, ну зачем же вы вообще обсуждаете этот сортирный юмор?
Від автора
5802 дн. тому
А ви дивлячись на те як ми все прощаємо і повз вуха пропускаємо, тобто самі себе "лошимо" як нація грубо кажучи справді вірите що ми СЛОН а вони моськи й комарі? Уся наша історія 20 ст. показує що нажаль знаходилися лише деякі українці які не хавали як піпл, а казали "годі" і діяли!
5802 дн. тому
По поводу всего написанного лучше "Гоши Киев" не скажешь...А по поводу национальной гордости неплохо бы определиться, чем гордиться? Пока только гордыня .., смешная
ТССП
5802 дн. тому
о чем тут говорить, если внутри странны, даже на этой ветке - распри. Действительно, не стоит СЕГОДНЯ обращать внимания на Галкина, Жириновского, Лужкова, пусть себе плюются пеной. а нам в этот время нужно занятся укоаинской нацией. Ведь, по большому счету, украинцы сами себя не уважают!!!! Зачем нам уважение Галкина? и откуда оно может взяться... давайте воспитаем нацию - сами себя, все поймем и оттветим на следующие вопросы: Кто мы? Зачем мы здесь живем? Кому мы принадлежим? Какой нам нужен язык? и Чего мы хотим для себя? КОгда в стране найдется единое мнение на эти вопросы, тогда можно браться за внешнюю политику. А так мы голые лезем на бал, конечно будут смеятьсяч ВСЕ. Думаете Штаты не смеются? Или поляки? Только не так открыто конечно же...
таточка
5802 дн. тому
А Вы не лукавите, Павло? Помоему Вам понравилось - ишь как шпарите! Наизусть выучили! Я вот этот концерт Галкина не смотрела, но Вас прочитавши тоже посмеялась, ведь написанное несколько раз можно прочитать, да еще и в избранное добавить...
x
5802 дн. тому
А ,може, гідність - це не звертати уваги на виступи дрібних іншомовних юмористів? Слон ніколи не звертає уваги на гавкотіння моські. Але лише якщо він - слон! Дякую, але я свою гідність захищаю в інший спосіб.
h
5802 дн. тому
Інтеру - позорисько. нижче плінтуса, хлопці. Але така велика кількість коментів, які захищають галкіна... я в шоці. ви що - з радянських часів ше не повиходили? в якому часі живете? крім російських каналів та інтера нічого не дивитесь, шо так себе не поважаєте? а, ну та певне, шо не дивитесь... ви ж інших мов, крім общєізвєсного не знаєте... куди вам. вивчили модне слово ретроград - і обзиваєтесь на автора, як у дитячому садку. а автор, між іншим, піднімає питання і вашої гідності. автору - респект!
5802 дн. тому
У нас малоросійство було завжди хворобою не лише півінтелігентською, але — й передовсім — інтелігентською, отже поражало верству, що мала виконувати ролю мозкового центру нації. Що ж таке малорос? Це — тип національно-дефективний, скалічений психічно, духово, а — в наслідках, часом — і расово... МАЛАНЮК "Малоросійство"
5802 дн. тому
Причитав отклики, приходишь к грустному заключению. На месте российского Генштаба, я бы выставил впереди каждой батальона по рыжему клоуну и вперед, на Киев. Впереди дивизии - еще и Тарзана-хохла с женой. А из лесов навстречу потянулись бы заховавшиеся поначалу наши граждане с разинутыми ртами, из окопов - солдаты, а из редакций - журналисты, отпихнув ретроградов с "комплексами неполноценности". Хохлов не исправишь. Это карма, объясняюшая многое в исторической судьбе Украины. Раньше кнутами на конюшне объясняли, почему нельзя смеяться над сказавшей глупость барыней, например. И не смеялись, почему нельзя - не понимали, но хранили погроб жизни угрюмое молчание.
Олег Попов
5802 дн. тому
Политиков надо учить, а не с сатириками бороться. Ну, сказал глупость. Посмейтесь над ним. А ваши "санкции", пафосный наш автор, всех уже достали, делают и нас, и страну посмешищем. Когда вы поймете, что ЧЕЛОВЕК, КОТОРЫЙ СМЕЕТСЯ ВСЕГДА ВЫШЕ ТОГО, ЧТО ЗЛИТСЯ!!!!!
5802 дн. тому
Кому чтото не нравится не смотрите, украинские каналы и так скучные и не интересные!!! Уавтора явно комплекс неполноцености который он пытается распространнить на всех нас!!! Меня лично никак не оскорбляет подобные шоу программы!!!
5802 дн. тому
Автору раджу переглянути "Карнавальну ніч". Там такий самий ретроград на прізвище Огурцов повчав усіх, у тому числі й клоунів, як треба жартувати, про що можна, а про що – зась!
Від автора
5802 дн. тому
Мова не йде про закриття 95 кварталу. Мова йде про те, що навіть в америці найвільнішій кркаїні в плані свободи слова жоден комеді клаб чи жоден 95 їхній квартал не дозволить собі шуткувати в ефірі загальнонаціонального телебаченя використовуючи такі слова як "нігер", "косоокі", "кольорові", "жиди", чорношкірі раби, "жовтопикі" і т.д. А будь-який канал усе це виріхав би одразу, залишивши усі інші виступи. Це називається дотримання прав - бо ваші права на національну гідність як і будь-які інші права починаються там де починаються права іншого. Ось про що йде мова, а не дай Боже приїхав би туди Галкін так шуткуючи на ці теми, повірте його наступного разу просто не пустили в США. Те саме нажаль не відбуваєьться у нас, і якщо це нормально по вашому - то будь-ласка коватєйте далі бруд сусідніх артистів які вони вилавають на вас через наші же канали, і пояснюйте своїм дітям хто такі хохли. А тепер уявімо що приїхжають наші Кролікі які й так в Росії популярні у Кремлівському палаці в рямому ефірі починають шуткувати на тему "москалів"... Ой що тут буде, і правильно буде бо росіяни на відміну від нас себе поважають і в обіду не дадуть. А ми й далі будемо як піпл хавати не поважаючи себе, і поки не почнемо себе поважати свою національну гідність нас ніхто не поважатиме
Совет
5803 дн. тому
Интер давно уже не смотрю и всем советую...
DimOК
5803 дн. тому
Тогда предлагаю запретить и Шоу 95ого квартала. Они часто о Ющенко шутят. И все каналы закрыть - а то они показывают только негативные новости. Тогда всё будет справедливо.
Від автора
5803 дн. тому
Про роль політичного гумору, до якого деякі коментатори закликають ставитися на ха-ха. Карикатура - юмористическое изображение, в котором комический эффект создаётся преувеличением и заострением характерных черт, неожиданными сопоставлениями и уподоблениями. Карикатурный скандал — глобальный межкультурный конфликт между исламом и европейской культурной традицией, базирующейся на свободе слова, вспыхнувший в конце 2005 — начале 2006 годов и охвативший практически все страны Европы и мусульманского Востока, а также политический конфликт внутри европейских государств. Поводом для конфликта послужили карикатуры на пророка Мухаммеда, напечатанные в 2005 году в одной из датских газет.
Смшок
5803 дн. тому
АВТОРУ ЗАЧОТ! Це переходить усі рамки.
Денис
5803 дн. тому
Шановні чого ми не поважаємо себе. Усі хто так критикує автора не вчиталися в головний його посил - ЧОМУ ЦЕ ГІВНО ПРО ХОХЛІВ показують нам наші ж канали? Будь-ласка хай росіяни показують. Хіба ми гірші за Китайців? Высказывания голливудской звезды Шарон Стоун на фестивале в Каннах вызвали волну возмущения у граждан Китая. Актриса предположила, что причиной Сычуаньского землетрясения, которое произошло 12 мая 2008 года, стала плохая карма китайских властей, конфликтующих со сторонниками независимости Тибета. В результате представители китайской сети кинотеатров UME Cineplex уже заявили, что с этого момента в их кинозалах не появится ни одной картины с участием актрисы. Стоун отказали в демонстрации фильмов с ее участием из-за некорректных высказываний. 50-летняя актриса на прошлой неделе в интервью телеканалу на фестивале в Каннах высказала предположение, что землетрясение в китайской провинции Сычуань, поризошедшее 12 мая, является следствием "плохой кармы", которую китайское правительство заработало своими жесткими действиями в отношении тибетцев.
5803 дн. тому
Зарубінський: за приниження українського народу треба карати Фідель Павленко Бі-Бі-Сі, Лондон Депутат Верховної Ради Олег Зарубінський – автор законопроекту, який передбачає відповідальність за приниження гідності українського народу. Законопроект стосується відповідальності не за приниження українського народу, а приниження гідності українського народу. Коли я думав над цим законопроектом, коли я його вносив... До речі, він вже пройшов схвально профільний комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності і буде винесений на розгляд до сесійної зали. Я думав не тільки про російських політиків, хоча, безумовно, слова, наприклад, Лужкова, Жириновського і деяких інших, можна трактувати і в контексті цього законопроекту. Але, на жаль, є і достатня кількість українських посадовців, і в органах місцевого самоврядування, і в органах державної влади, які, як на мене, вдаються до приниження гідності українського народу.
Сергей Кузин
5803 дн. тому
Паша, все правильно:) Это вообще нонсенс с этимим Галкиными, Киркоровыми и им подобными...У нас своей попсы. в том числе политической. хватает, так еще и русскую поддерживать решили:) Все вокруг превращается в маразм
Да-да
5803 дн. тому
Как я понимаю, смысл статьи таков: Галкин вовсю поиздевался над Черномырдиным, показал его уровень, дал понять россиянам, кто у них в послах ходит (почему-то у нас никто не позволяет себе шутить над самим Черно-это-самое). Надо было за это его подвергнуть цензуре, потому как издеваться над Черномырдиныим на украинском телевидении нельзя, это унижает украинский народ.
Наталія
5803 дн. тому
Гоша, при чому тут помаранчева, як ви говорите. сволота? У нас є держава чи це під питанням? Якщо є влада і відповідні інституції, то вони повинні дбати про мову й культуру. Переважна більшість громадян держави- українці Відповідно не може бути питань щодо державної мови Якою мовою говорити у побуті- то вже інше питання Так само -яка продукція повинна переважати на телебаченні- також, по моєму, логічно ясно Справи бізнесу у нас давно затьмарили справи державні До речі, особливо після " помаранчевої революції". як у ми ще недавно щиро хотіли б бачити червоним днем календаря
Дивнич
5803 дн. тому
Спешу дополнить Эхо (09.06.2008 12:47:19) и упомянутую детсадовскую воспитательницу. Я 24 ноября 2004 года (кто-нибудь ещё помнит?) из энтомологических побуждений ворошил рунет и сберёг на память такое вот сообщение с русскоозабоченного ресурса: "На сайте Дмитрия Вернера Anekdot.Ru открылся специальный раздел анекдотов об украинских выборах. Уже вторые сутки там собирается коллекция фольклора, по преимуществу, туповатого (вроде шуток на тему "производства бензина из сала")". Далее следовала перепечатка the best с таким вот простодушным пояснением: "Анекдоты для этой публикации из "Специального выпуска" от 23 ноября отбирались по принципу отсутствия явных признаков тупости". Кому не жаль трафика, может оценить образчики интеллекта.Ru, лишённые признака тупости: http://www.polit.ru/news/2004/11/23/anekdoty.html Для ленивых и нелюбопытных привожу остроту, которая открывает подборку – по ней можно представить себе отбракованный материал, тупой даже по мнению её составителей: "Почему Ющенко не проходит в президенты? – По морде". Авторові: не тратьте, куме, сили – росіяни, які жартують про Україну, поза сферою застосування політики, вони в сфері милосердя і співчуття; а продукти їхньої бурхливої життєдіяльности – предмет фейлетону чи памфлету, та аж ніяк не начальницьких заходів. Біда тільки, що в контрпропаґанді в нас вправляється, наприклад, Яворівський.

Гоша Київ
5803 дн. тому
Ой, Натуся, й не кажи. Зюськінди й Паланіки, Земекіси та Хічкоки... Одне слово - москалі. А ще оці "аеротичні" шоу, подзвони мені і Галю застогне в ефірі квітучою українською мовою. Весь інформпростір окупований... лише питання не втім, ким, а чим? Така образа йде від москалів, що куди ж там, жити не можливо. Та Ви, Наталонько, придивіться краще на тих на кого вам "пальцем вказують", вони знущаються з нас погірше "клятих москалів". Тож вибачте, але вся ця "помаранчева" сволота та "регіональні" шахраї, а разом зрадники свого народу, заслуговують на дещо більше ніж гумореска, а щось на кшталт статті з кримінального кодексу. Так що Галкіну "зачот".
5803 дн. тому
Павел, вы или не афишируйте свою причастность к КНМП, или пишите то, что вам поручили писать от их имени члены профсоюза. А то так последних своих членов растеряете
хехе
5803 дн. тому
блин, что за дела? скоро за анекдоты сажать будут?
Наталія
5803 дн. тому
Росія окупувала наш інформаційний простір Дістали вже Тані, Мані, Галкіни, Палкіни , Чалкіни і Залкінди
Резонер
5803 дн. тому
Алкин сын, Иванючий пиндер.
5803 дн. тому
Над подобными шутками Галкина в адрес Украины могут смеяться только те, для кого Украина - не мать родная, а мачеха ненавистная. Шуты при королевских дворах обшучивали своих королей, а не чужих - вот пусть и ёрничает Галкин по поводу Путина и Медведева. Но нет - за это же по старой русской традиции могут быстро язык отрезать и сослать в Сибирь. А "Телекритика" этой стьтьей еще раз подтвердила, что на ее страницах есть место разным мнениям.
---
5803 дн. тому
2Николай: где ты кроме крыжопля был??? В нормальных странах политики такие же как и у нас - глупые и нахальные и все ими недовольны. И только в Кацапии и других странах тотальной любви к рабству - политики умные красивые и щедрые, а кто думает по другому - заканчивают на нарах (в лучшем случае). В Кацапстане про своих плохо не стоит - и даже неглиже Пугачевой не спасет Галкина. А про нас можно. Только, нафиг это покупать???
Київ
5803 дн. тому
Пані Безлюдна, яку турбує почуття гідності українців. Це ж смішно. Купити подешевше, розбавити рекламою побільше... і все буде гаразд. Ні їй ні її дітям в цій країні не жити - вони тут тільки гроші заробляють. А гроші - не пахнуть. Їх хоч галкіним, хоч пукіним, хоч петросянами із медведями - тільки усілякі чиновники заважають (на переклад витрачатися треба).
5803 дн. тому
Причина коренится в странной и трусливой психологии украинцев. Вот даже автор демонстрирует эти пороки. Переделаем чуть-чуть его фразу: «Раз ты жид, то ешь свою мацу и не думай про суши». Все б нічого, якби Ющенко справді обронив лише одну цю фразу." Все бы ничего? Да шо вы говорите! Нет? А чего ж тогда вы грызете своего Тягнибока не первый год? Это ж типичное "все бы ничего", правда? Тем более, "весь номер Тягнибока НЕ було побудовано на суцільній зневазі еврейского телеглядача, всіх еврейских політиків і громадян".
Русофилъ
5803 дн. тому
Нефиг гнать на автора. Он прав. Так называемые украинские телеканалы обнаглели. Такое впечатление, что это агитационно-пропагандистские отделы ФСБ. Нет на них какого-нибудь матроса Железняка. А чтоб не портить себе настроение их лучше вовсе не смотреть, за исключением, разве, что Тониса.
Наталія
5803 дн. тому
Щось я не пригадую імен наших українських гумористів ,які так би пожартували на рахунок Путіна чи Медведєва І не в Рсії( Боже збав!), а в себе вдома А де взагалі наши українські артисти? На першому національному? Можливо Та тільки цей канал мало хто дивиться Все Інтер та Інтер А на 1+1 все мило та мило І все російське та російське А що там Галкін? він мало сказав Міг би і не те сказати Бо почувається ,як вдома
sofenok
5803 дн. тому
Гоша + 1. Все в тему. А Галкин по ходу Черномырдина оборжал в первую очередь. Что поделаешь, если уроды при власти у нас. Хоть посмеемся. А телекритика ещё раз подтвердила свой сельско-рогульсткий имидж этой статьей.
Гоша Киев
5803 дн. тому
Я так не реготав з виступу Галкіна, як з цього "опусу". Це ж наскільки "політичний аналітик, член ревізійної комісії Київської незалежної медіа-профспілки", одним словом балабол, має бути закомплексованим і розумово обмеженим, щоб вбчати в гуморі шовіністичні заклики. А чому претензії тільки до Галкіна? А як же ComediClab.ua з чудовим "Буратіно Андрійовичем"? Павло, не захоплюйтесь лизоблюдством, а то язик зіскокує на чиїсь сідниці.
эхо
5803 дн. тому
Вихователька в дітсадку: "а зараз, дітки,ще раз повторимо ті слова, які ви ніколи не повинні говорити!"- вот, приблизительно так выглядит этот "крик души". Все рассказано в "лицах", с цитатами, как будто лично на том концерте побывал.
Николай
5803 дн. тому
Опять все запретить.ШОЖ ТАКЕ? В нормальных странах,как утверждает автор,никогда в руководстве страны не было бы таких ничтожных и бездарных личностей как перечисленных Галкиным персонажей.И не возмущаться пародией нужно,а подумать каким оброзом такие твари вообще оказались при власти и которые позорят страну почище любого юмориста.
Донеецк русский
5803 дн. тому
Это ребята комплексы...россиянам украинский юмор как слону дробина.Значит не родилась вопреки заверениям Ющенко на майдане "новая украинская нация"- а так тужились
Димочкинс
5803 дн. тому
Мля. Ребята, осуждать клоунов - херовый признак. Клоуны, они для того и существуют, чтобы говорить то, чего серьезные дядьки не позволяют себе говорить. Клоунов надо внимательно слушать, делать выводы и громко смеяться. Сам терпеть не могу кацапское ТВ, но надо же показать, что мы умнее. Они вон из "лашатумбай" "рашагудбай" раздули истерику. А мы, получается, не лучше?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду