Останній танець

10 Грудня 2007
22279
10 Грудня 2007
08:32

Останній танець

22279
Останній танець
Країна відтанцювала свій останній зірковий танок. Поволі вщухають пристрасті, що вирували безпосередньо на паркеті, та щемливі до відчайдушного зойку історії, котрі бентежили чутливі душі порядних домогосподарок, ситих міщан, вічно заклопотаних селян, навіть сильних світу цього. Без відповіді, як завжди, залишилось одвічне питання: чи існує справедливість?! Пару Могилевська-Яма воно мучитиме ще досить довго, хоча народ своє слово сказав. Що ж, особисте уявлення артиста про всенародну любов до його персони не завжди, на жаль, відповідає дійсності.
 
Якщо абстрагуватися від перемог і поразок, яких, власне, не було, то без перебільшення можна сказати, що ми стали свідками лебединої пісні «Танців із зірками». Більш злагоджених дій операторів, режисерів, звукорежисерів і решти задіяних у цьому глобальному проекті працівників наш знімальний процес ще не бачив і не демонстрував. Професіоналізм, винахідливість, ентузіазм та відчайдушність продюсерів проекту були щиро винагороджені не підкупленою, а щирою любов’ю телеглядачів, що вилилась у нечувані досі рейтинги. Навіть я, іроніст і скептик, на мить засумував, що «Танців-4» не буде, а потім опам’ятався, збагнувши, що в нашій країні суцільних заслужених артистів зіркових особистостей більше – нуль!
 
Пишу ці рядки і розумію, що краса здатна будь-кого розчулити і налаштувати на солодко-приязний тон, тому не стану порушувати цей рідкісний стан власної душі і продовжу в тій самій тональності. Новий канал, вдало осідлавши «коника» телевізійної розважалки, тримається в сідлі впевнено, навіть зухвало. На окремі компліменти заслуговує кожна програма з недільного розважального блоку, починаючи від епатажної «Шоу-манії», закінчуючи радянською, в хорошому сенсі, програмою «Аналіз крові». Діма Коляденко все більше стає схожим на пристаркуватого монгола, що само по собі й не дивно, адже в світі мода на монголоїдну расу, а модник Діма повинен бути в авангарді. Загальний тон «Шоу-манії» особисто мені імпонує, говорити про шоу-бізнес можна і треба саме так і саме вустами такого ведучого. Дозволю лише не погодитись із необхідністю в програмі коментарів від незрозумілої істоти московського походження Сергія Звєрєва. Ні, я не проти, хай би воно пукало, але десь там на північних просторах своєї батьківщини, бо насправді виходить, що ми вкотре самі просимо «москвічєй»: ну обгадьте нас, будь ласочка, познущайтеся з нас, бо ми від того ловимо нечуваний кайф.
 
Абсолютно інша за настроєм і ставленням до свого програма «Аналіз крові». Вона справді нагадує мені радянські програми у стилі «От всей души», коли до героїв сюжетів ставилися з надзвичайною шаною, за кадром звучав добре поставлений голос, а ведучий не був на передньому плані. «Аналіз крові» посідає осібне місце на Новому, і поки що йому вдається утримувати баланс здорового глузду між перченою полуничкою «Шоуманії» та «Ексклюзиву».
 
Загалом можна констатувати факт, що наше телебачення існує у фазі закінчених циклів. Танцями розбивають чутливі серця, потім ексклюзивно досліджують природу слабкості духу та тіла і, зрештою, роблять аналіз крові, а коли все в порядку – пряма дорога на фабрику зірок! А там – дивись, і нова лебедина пісня з’явиться…
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22279
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрелла
5983 дн. тому
Коляденко - окровенная пидовка. Раздражает с самого начала соим жеманством и глупым кокетничанием. Под стать ему и Зверев. Удивилась, что Костя их не жалует. Все таки у человека есть совесть и вкус.Превратили канал в гей-клуб!!! Хотя идеи программ, в общем-то, интересные.
Сотрудник М-канала
5984 дн. тому
Не знаю кто у нас земляк непонятного существа Зверева, кажется оно все-таки с Урала, если считать Урал Украиной, то у нашей страны есть будущее. Теперь серьезно: не разделяю восторга Кости циклом наших развлекат. програм. Эксклюзив дублирует Шоу-манию и наоборот. Об этом все говорят на перекурах. Чудовище Коляденко стал лицом канала. Правда интересно?! Анализ крови все равно, что анализ мочи - привет из советского далека. Жаль, что канал катится в полную"желтизну", ведь когда-то все было наоборот.
Алегарф
5984 дн. тому
Интересно, что это Костя не поделил со Зверевым... : ) Ребята, прошу вас, только не говорите о политике!
BoaConstriktor
5985 дн. тому
Якась ностальгійно-літературна стаття... твір-роздум на тему... Треба ж із чогось починати... і чимсь закінчувати. Невже автор переживає, що закінчився цикл і не перейшов у серіал??? Думаю, що нагода побачити продовження у нього буде (не у формальному, а структурному, ідейному прояві)... хай тільки стартануть "Зірки в армії"! Дав би Бог, щоб це було саме продовження, а не варіація на тему "Танців з зірками"... бо у нас все можливо.
Работник канала
5985 дн. тому
Може я чьогось не розумію, але Звєрєв (якеб у мене не було до нього ставлення) істота ажніяк не московського походження і за батьківщину має саме нашу з вами неньку (добре це чи погано - інша річ і не має тут жодного значення)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду