Хто жене «Шанс» під укіс?!

9 Листопада 2007
34127
9 Листопада 2007
12:09

Хто жене «Шанс» під укіс?!

34127
Хто жене «Шанс» під укіс?!
Ігор Кондратюк, незважаючи на цілком заслужений зірковий статус, справляє враження людини адекватної, поміркованої та вихованої, себто без усіляких там зіркових відхилень, що аж через вінця виплескуються з більшості тієї челяді, котру він із напівпідвальних перукарень і закрійних майстерень вивів на блакитні екрани.
 
Пригадую, що народний проект «Караоке-Шанс» розпочинався справді максимально наближеним до реальної дійсності, тому і здобув прихильність серед звичайних людей, незалежно від того, де вони мешкають – у столиці чи у Крижополі. Абсолютно точним продюсерським потрапляням «у яблучко» стало запрошення на роль ведучих Могилевської та Кузьми. Ця парочка «антагоністів» одразу зачепила, заінтригувала, збунтувала і, найголовніше, змусила всіх шукачів сценічного щастя повірити у свій «Шанс».
 
«Караоке на Майдані» Кондратюк залишив за собою і проводить цей марафон талантів гідно, намагаючись бути справедливим і, що найголовніше, людяним, розуміючи, що має справу з людьми обдарованими, котрих легко образити.
 
Сьогодні ж «Караоке-Шанс» справляють враження двох протилежних світів. «Караоке», умовно кажучи, – світ плебеїв, а «Шанс» – каста обраних, що супроводжує «вихідця з народу» до мрій і допомагає торкнутися до «бруду шоу-бізнесу», як висловився в останній програмі черговий новоспечений продюсер, що сам у тому шоу-бізнесі, як то кажуть, встиг лише «пукнути» на 0,5 копійок і сам, даруйте, від власного зіркового «амбре» очманів. Загалом усі «підсобні» цієї програми давно не фільтрують власний «базар», тому абсолютно щиро та по-простяцьки наївно гонять з екрану відверту «чорнуху», бо інакше просто не вміють, не навчені.
 
Переглянувши кілька останніх програм, я дійшов висновку: чим менше у «Шансі» Могилевської та Кузьми, тим більше програма скочується на манівці в усіх сенсах і починає нагадувати тусовку самодіяльних аматорів. Невже Ігор Кондратюк цього не помічає, не зауважує, що всі ці стилісти-гламурісти, яких для початку самих слід прогнати крізь салони та спортзали, а потім іще навчити артикулювати, просто зі шкіри власної лізуть, аби пропіаритися за будь-яку ціну. Хіба у програмі «Шанс» змінилася мета, у якій я досі був переконаний, – допомагати таланту реалізуватися, засвітитись, доторкнутися до справжнього сценічного життя. Можливо, у програми існує таємний статут, за яким так званим продюсерам рекомендовано знущатись, ображати, принижувати, висміювати, кепкувати з героїв шоу? Тоді це інша історія і про таку «фішку» слід чесно говорити, мовляв, ми вас опустимо до рівня унітазу, бо ми тут призначили себе «зірками».
 
Прикметно, що в «Шансі» майже перестали з’являтись артисти першої величини, а деякі – і взагалі ніколи не світились у цій «творчій» лабораторії.
 
Іще один недолік: із «Шансу» майже зникла українська мова, за винятком особливої мови Кузьми, а російська – це суцільний сленг перукарень і примірочних. Мудрі кажуть, що для іміджу інколи ліпше мовчати, але ж воно не мовчиться, бо «служанки» давно втратили всі можливі і неможливі гальма і на божевільній швидкості несуть гарний проект «Шанс» під укіс.
 
Звичайно, я дещо гіперболізував, але щоби так не сталось, Ігорю Кондратюку треба вчасно зірвати стоп-кран.
 
Фото РБК-Україна
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34127
Читайте також
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олесь
5931 дн. тому
Каляденка просто відверто хамить як учасникам так й глядачам - нема сили на те чмо дивитись - окрім того що як й спеціаліст рівень нижче критики...
media
6009 дн. тому
а сколько стоит попасть в проект, разок спеть так сказать??? говорят 5000$ ?? Игорь, признайтесь наконец-то!!!
фів
6012 дн. тому
шанс втратив свій ефект недорогой трансфер в аеропорт Борисполь и наоборот http://www.poizdka.com.ua/
Олег
6012 дн. тому
Если это не худшие, то есть еще отвратительнее...
Артур
6014 дн. тому
Когда попадаю на "Шанс" - обязательно смотрю. Этот раз не мог. Главная из причин - мнимые "продюсеры": Залевский - отвратителен. Самого надо привести в порядок "от" и "до"... Еще более отвратителен - новоиспеченный "хореограф", для которого шоу-бизнес - грязь... Хотелось бы спросить знатока в вопросах шоу-бизнеса: каким местом ты впитывал всю эту грязь и как вообще окахался в телевизоре. Кто ты такой? Ставь себе свои постановки в детском саду, там и разглагольствуй. Лобода - полный примитив.Жаль, что нет (я так понял - временно) Могилевской и Кузьмы. Абсолютно понятна их значимость в этом проэкте. Не знаю, может это задумка такая - раздражать людей у экранов...Костя - браво! Не в бровь, а в глаз!!!
Ігор Кондратюк (правда!)
6014 дн. тому
Костя, дякую за критику. Вона багато в чому слушна і, - вчасна. Мені жаль, що ти звернув увагу на "тат-мам", а не на власне героїв програм "Шанс"у. Але, мабуть, звернув на те, що більш за все кинулося в очі. Хоча герої - слава богу - як завжди гарні.
Просто комментарий
6014 дн. тому
Ребята, это и есть ср...ый шоу-бизнес!!! И, поверьте, это НЕ ХУДШИЕ его представители!
Просто комментарий
6014 дн. тому
Ребята, это и есть ср...ый шоу-бизнес!!! И, поверьте, это НЕ ХУДШИЕ его представители!
Профи
6015 дн. тому
Готов подписаться под всем сказанным, все эти стилисты-пофигисты действительно испоганили хороший проэкт, хотелось бы услышать от самого Кондратюка неужели ему действительно нравятся все эти блазни, которые откровенно уродуют проэкт своим тупым присутствием и откровенной наглостью: любой ценой в звезды. Только при чем здесь "Шанс"? Пусть идут на майдан и поют, доказывают свою звездоватость. Игорь, Вы же умный парень, верните "Шансу" нормальное, прежнее лицо. Если в этих персонах есть такая уж сильная необходимость - пусть остаются, но укажите им на их место обслуживающего персонала.
6015 дн. тому
Підтримую думку автора про "Шансівську" напівпідвальну челядь! Думаю треба на їхньому полі проводити заміну, дехто з них вже давно заслужив на червону картку навіть не через "гострий" язик, а через запор думок в створенні образів... Дорогу молодим ПІВПІДВАЛЬНИКАМ :) !
Алегарф
6015 дн. тому
Наверное Тот, кому философия гламура не по Душе ; )
BoaConstriktor
6015 дн. тому
Дружина дивилася цієї неділі Шанс - і я "одним оком" поглядав... Також вразив мене отой новоспечений продюсер-танцюрист, який, щойно потрапивши крупним планом у камеру, почав корчити із себе бозна-що. Залевського взагалі не сприймаю ні як модельєра, ні як продюсера, ні як професіонала, ні як ведучого. На роль блазня при Кузьмі він цілком придатний (такий великий і такий незграбний!), але на більше... Перше, що подумалося у неділю: шкода Табакова - такий талант пропадає!!! І з Лободою в парі він ДУЖЕ контрастував. Зрештою, як і той скромний хлопець-учасник, який прекрасно співав і яким опікувалася Лобода. І в поведінці і в мовленні і навіть у жестах та зовнішньому вигляді як Табаков, так і учасник постали вихованими, інтелігентними людьми. А Лобода - ну просто мадам із вулиці Червоних ліхтарів. Це що, задумка така режисерська? Дуже смішно... Хоча відсутність Кузьми в на сцені я для себе пояснив дуже просто - корпоратив треба було обслуговувати, мабуть... Палким прихильником Шансу ніколи не був, але прикро коли нормальний власний продукт починає подавати ознаки "не першої свіжості" за рахунок використання в ньому "відходів". Бо все ж із телебачення ніхто не знімав ДИДАКТИЧНУ роль. А так не хочеться, щоб наслідували гірше.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду