«Еспресо TV» запускає гумористичну програму «Вата News»

«Еспресо TV» запускає гумористичну програму «Вата News»

10 Липня 2015
3202
10 Липня 2015
16:21

«Еспресо TV» запускає гумористичну програму «Вата News»

3202
«Еспресо TV» запускає гумористичну програму «Вата News»
«Еспресо TV» запускає гумористичну програму «Вата News»

З понеділка, 13 липня, на телеканалі «Еспресо TV» стартує нова гумористична програма «Вата News». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма висміюватиме людей, захоплених російською пропагандою, та розповідатиме про «найцікавіші події у справі побудови "Рускаго міра" у всьому світі», найбільш одіозні рішення керівництва Росії та ініціативи найбільш «патріотично» налаштованих її мешканців.

 

«В оригінальній авторській манері автор і ведучий Віктор Литовченко буде виправдовувати всі політичні ідіотизми, користуючись кращими зразками нинішніх російських медіа», - анонсує канал.

 

Увага програми приділятиметься не лише подіям «Рускаго міра» - у ній обіцяють розбирати також і резонансні українські та закордонні події, які мають відверту «ватну» складову (простіше кажучи - «ляпи» політиків).

 

Програма виходитиме з понеділка по п'ятницю о 7:45 та 8:45 з підсумковим дайджестом на вихідних.

 

 

 

 

Нагадаємо, що схожий проект - «Вєсті Кремля» - виходить з 11 березня на телеканалі «24». У ньому засобами сатири викривають російську пропаганду і показують реальну політику Кремля. А з 8 червня на каналі «24» виходить проект гумористичних новин «Вєсті.UA».

 

Тим часом на телеканалі «Еспресо TV» з 15 червня виходить суспільно-політична сатирична програма «Хунта News» із Леонідом Сенкевичем. Ще один проект сатиричних новин - «Чисто news» від «Кварталу 95» - уже кілька років поспіль виходить в ефірі каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3202
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду