detector.media
10.07.2015 16:21
«Еспресо TV» запускає гумористичну програму «Вата News»
«Еспресо TV» запускає гумористичну програму «Вата News»

З понеділка, 13 липня, на телеканалі «Еспресо TV» стартує нова гумористична програма «Вата News». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма висміюватиме людей, захоплених російською пропагандою, та розповідатиме про «найцікавіші події у справі побудови "Рускаго міра" у всьому світі», найбільш одіозні рішення керівництва Росії та ініціативи найбільш «патріотично» налаштованих її мешканців.

 

«В оригінальній авторській манері автор і ведучий Віктор Литовченко буде виправдовувати всі політичні ідіотизми, користуючись кращими зразками нинішніх російських медіа», - анонсує канал.

 

Увага програми приділятиметься не лише подіям «Рускаго міра» - у ній обіцяють розбирати також і резонансні українські та закордонні події, які мають відверту «ватну» складову (простіше кажучи - «ляпи» політиків).

 

Програма виходитиме з понеділка по п'ятницю о 7:45 та 8:45 з підсумковим дайджестом на вихідних.

 

 

 

 

Нагадаємо, що схожий проект - «Вєсті Кремля» - виходить з 11 березня на телеканалі «24». У ньому засобами сатири викривають російську пропаганду і показують реальну політику Кремля. А з 8 червня на каналі «24» виходить проект гумористичних новин «Вєсті.UA».

 

Тим часом на телеканалі «Еспресо TV» з 15 червня виходить суспільно-політична сатирична програма «Хунта News» із Леонідом Сенкевичем. Ще один проект сатиричних новин - «Чисто news» від «Кварталу 95» - уже кілька років поспіль виходить в ефірі каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY