5 листопада – прес-конференція щодо збору коштів  для зйомок стрічки Михайла Іллєнка «Толока»

5 листопада – прес-конференція щодо збору коштів для зйомок стрічки Михайла Іллєнка «Толока»

4 Листопада 2014
4952
4 Листопада 2014
11:03

5 листопада – прес-конференція щодо збору коштів для зйомок стрічки Михайла Іллєнка «Толока»

4952
5 листопада – прес-конференція щодо збору коштів  для зйомок стрічки Михайла Іллєнка «Толока»
5 листопада – прес-конференція щодо збору коштів  для зйомок стрічки Михайла Іллєнка «Толока»

5 листопада о 13:30 в інформаційному агентстві УНІАН розпочнеться прес-конференція з щодо запуску кампанії колективного фінансування для стрічки  «Толока» через Спільнокошт. Про це повідомляють організатори заходу.

 

В програмі прес-конференції показ нового тізеру кінофільму та презентація плакату авторства українського художника і музиканта Валерія Вітера.

 

Із журналістами зустрінуться автор сценарію, режисер-постановник та генеральний продюсер кінофільму Михайло Іллєнко, народний артист України Богдан Бенюк, продюсер стрічки Олександра Костіна, співзасновниця платформи «Велика Ідея» Ірина Соловей та Валерій Вітер.

 

«Після річної перерви, повертаючись до виробництва фільму, команда "Толоки" збирає всіх охочих об'єднатися, як заведено в Україні, толокою навколо екранізації твору Тараса Шевченка», - йдеться в прес-релізі організаторів.

 

4-го листопада розпочалась краудфандингова кампанія фільму на Спільнокошті. Збір коштів необхідний для завершення зйомок фільму.

 

Фільм «Толока» Михайла Іллєнка - екранізація вірша Тараса Шевченка «У тієї Катерини хата на помості...», приурочена до 200-річчя Кобзаря. Зйомки стрічки почались у 2013 році, проте роботу над нею вимушені були зупинити, відзнявши половину матеріалу.

 

Виробництво картини здійснює компанія ТОВ «Іллєнко фільм» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

 

Спільнокошт - перший і найбільший в Україні онлайн механізм колективного фінансування на платформі Велика Ідея. Інструмент діє за принципом краудфандингу та дозволяє усім охочим долучитись до фінансування проекту.

 

Проект спільнокошту виник як потреба підтримки творчих, медійних та освітніх ініціатив та розвивається, щоб фінансувати інновації в сфері IT технологій, відновлюваної енергетики та відповідального підприємництва. За 2 роки близько 10 тисяч користувачів підтримали 43 різноманітних проекти на суму понад 2,7 млн. грн. через Спільнокошт.

 

Щодо детальної інформації та акредитації можна звертатися до Дар'ї Іващук (095 207 17 27, runawaymolly@gmail.com) та Дениса Бортнікова («Велика Ідея», 067 34 13 00, bortnikov.den@gmail.com).

 

«Детектор медіа»

На фото - кадр зі стрічки «Толока»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4952
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду