Тетяна Чорновол стала радником Арсена Авакова - ЗМІ

Тетяна Чорновол стала радником Арсена Авакова - ЗМІ

3 Вересня 2014
8661
3 Вересня 2014
18:39

Тетяна Чорновол стала радником Арсена Авакова - ЗМІ

8661
Тетяна Чорновол стала радником Арсена Авакова - ЗМІ
Тетяна Чорновол стала радником Арсена Авакова - ЗМІ

Сьогодні, 3 вересня, журналістку видань інтернет-видань «Українська правда», «Лівий берег» та «Обозреватель»  Тетяну Чорновол, яка обіймала посаду Урядового уповноваженого Кабінету міністрів з питань антикорупційної політики, призначено штатним радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це повідомляє видання «Апостроф» з посиланням на джерело в уряді.

 

За інформацією джерела, призначення відбулося на сьогоднішньому засіданні Кабміну. «Тетяна Чорновол була призначена штатним радником Авакова на її прохання і за згодою міністра», - зазначено у інформації. 

 

«Детектор медіа» зателефонувала Тетяні Чорновол, аби підтвердити цю інформацію, але вона не бере слухавку.

 

Нагадаємо, 18 серпня Тетяна Чорновол, яка з 5 березня обіймала посаду Урядового уповноваженого Кабміну з питань антикорупційної політики, заявила, що звільняється з посади. Про це вона написала у своєму блозі на «Українській правді».

 

При цьому Тетяна Чорновол декілька разів наголошує, що їй слід було звільнитися раніше. Вона переконана, що більше користі принесла б, працюючи в зоні АТО разом зі своїм чоловіком Миколою Березовим, який нещодавно загинув, захищаючи Україну.

 

В ніч на 25 грудня Тетяну Чорновол жорстоко побили невідомі  на бориспільській трасі під Києвом. За фактом побиття слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень. В кінці лютого в.о. генпрокурора України Олег Махніцький заявив, що справу нападу на журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновол перекваліфікували з «хуліганства» на «замах на вбивство».

 

У червні кримінальне провадження стосовно двох осіб, що завдали тілесних ушкоджень Тетяні Чорновол передали до суду. Їм інкримінується вчинення кримінального правопорушення за частиною 2 статті 296, частиною 2 статті 122 (умисне тілесне ушкодження середнього ступеня тяжкості) Кримінального кодексу України. Обом підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду