Терористи у Слов’янську обстрілюють місцеву телевишку з мінометів щоночі

Терористи у Слов’янську обстрілюють місцеву телевишку з мінометів щоночі

13 Травня 2014
9281
13 Травня 2014
10:54

Терористи у Слов’янську обстрілюють місцеву телевишку з мінометів щоночі

9281
Терористи у Слов’янську обстрілюють місцеву телевишку з мінометів щоночі
Терористи у Слов’янську обстрілюють місцеву телевишку з мінометів щоночі

У ніч на 13 травня терористи у м. Слов'янську (Донецька обл.) знову обстріляли з мінометів телевишку, яка знаходиться під контролем українських антитерористичних підрозділів на околиці міста. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

 

Під час обстрілу терористи вели вогонь із житлових кварталів Слов'янська, прикриваючись таким чином мирним населенням. «Минулої ночі терористи у Слов'янську кілька разів відкривали вогонь по позиціях українських силовиків і по телевишці. Обстріл вівся із мінометів. Позиції терористів, з яких вівся обстріл, були розташовані в районі вул. Артема і міському районі "Лісовий". Таким чином, проросійські терористи застосовують тактику використання мирних жителів в якості прикриття - обстріл ведеться з житлових кварталів», - повідомив Дмитро Тимчук.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 12 травня, після чергового нічного обстрілу телевишки у Слов'янську в.о. міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков запевнив, що незважаючи на обстріли у місті забезпечується трансляція українських телеканалів.

 

Нагадаємо,  уночі та зранку 11 травня силовики обстріляли телевежу в Слов'янську, яка охороняється українськими військовими. Двоє військових постраждали: одиного контужено, іншого поранено осколком.

 

У ніч на 10 травня телевежу в Слов`янську намагалися захопити.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», контроль над телевежею у Слов'янську неодноразово переходив від влади до терористів і навпаки. Станом на 3 травня, телевежу контролювали українські підрозділи російське телебачення було відключено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду