detector.media
13.05.2014 10:54
Терористи у Слов’янську обстрілюють місцеву телевишку з мінометів щоночі
Терористи у Слов’янську обстрілюють місцеву телевишку з мінометів щоночі

У ніч на 13 травня терористи у м. Слов'янську (Донецька обл.) знову обстріляли з мінометів телевишку, яка знаходиться під контролем українських антитерористичних підрозділів на околиці міста. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

 

Під час обстрілу терористи вели вогонь із житлових кварталів Слов'янська, прикриваючись таким чином мирним населенням. «Минулої ночі терористи у Слов'янську кілька разів відкривали вогонь по позиціях українських силовиків і по телевишці. Обстріл вівся із мінометів. Позиції терористів, з яких вівся обстріл, були розташовані в районі вул. Артема і міському районі "Лісовий". Таким чином, проросійські терористи застосовують тактику використання мирних жителів в якості прикриття - обстріл ведеться з житлових кварталів», - повідомив Дмитро Тимчук.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 12 травня, після чергового нічного обстрілу телевишки у Слов'янську в.о. міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков запевнив, що незважаючи на обстріли у місті забезпечується трансляція українських телеканалів.

 

Нагадаємо,  уночі та зранку 11 травня силовики обстріляли телевежу в Слов'янську, яка охороняється українськими військовими. Двоє військових постраждали: одиного контужено, іншого поранено осколком.

 

У ніч на 10 травня телевежу в Слов`янську намагалися захопити.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», контроль над телевежею у Слов'янську неодноразово переходив від влади до терористів і навпаки. Станом на 3 травня, телевежу контролювали українські підрозділи російське телебачення було відключено.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY