Донецькі сепаратисти вилучили тираж газети «Провінція» (ВІДЕО)

Донецькі сепаратисти вилучили тираж газети «Провінція» (ВІДЕО)

30 Квітня 2014
9569
30 Квітня 2014
13:29

Донецькі сепаратисти вилучили тираж газети «Провінція» (ВІДЕО)

9569
Донецькі сепаратисти вилучили тираж газети «Провінція» (ВІДЕО)
Донецькі сепаратисти вилучили тираж газети «Провінція» (ВІДЕО)

Сьогодні, 30 квітня,  тираж свіжого номера газета «Провінція», що видається у м.Костянтинівці (Донецька обл.) і друкується в друкарні м. Горлівки, не був доставлений до редакції. Про це повідомляє сайт видання.

 

О 6.20 ранку на в'їзді до Костянтинівки з боку Артемівська водія «Газелі», що здійснює доставку видання до редакції за угодою, невідомі зупинили на блок-посту, що з'явився нещодавно. У водія забрали ключі і мобільний телефон.

 

Після цього невідомі, які чергують на блок-посту, викликали по телефону «коменданта Костянтинівки», що представляє так звану «Донецьку народну республіку». Коли той прибув на місце, водію «Газелі» почали погрожувати, що вантаж буде знищений разом з машиною.  Весь тираж  газети «Провінції» під загрозою був перевантажений в іншу «Газель» без номерів.

 

Передплатна частина накладу видання залишилася на Артемівському вузлі зв'язку, з якого після укрупнення структур «Укрпошти»  здійснюється доставка газети передплатникам міста та району. Поки що передплатникам  Костянтинівки видання не надійшло. Редакція дізналась тільки, що машина «Укрпошти» проїхала блок-пост без пригод.

 

Редакція газети «Провінція» повідомила про інцидент міськвідділу міліції і правоохоронці вже провели необхідні слідчі дії.

 



Як повідомляла «Детектор медіа», у ніч на 23 квітня в м. Костянтинівці (Донецька обл.) невідомі підпалили приміщення редакції газети «Провінція». Офіс видання закидали «коктейлями Молотова». На міському проросійському мітингу сепаратисти закликали «спалити "Провінцію"». Будівлю також обписали образами на адресу журналістів - невідомі пов'язали редакцію з «Правим сектором».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9569
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду