detector.media
30.04.2014 13:29
Донецькі сепаратисти вилучили тираж газети «Провінція» (ВІДЕО)
Донецькі сепаратисти вилучили тираж газети «Провінція» (ВІДЕО)

Сьогодні, 30 квітня,  тираж свіжого номера газета «Провінція», що видається у м.Костянтинівці (Донецька обл.) і друкується в друкарні м. Горлівки, не був доставлений до редакції. Про це повідомляє сайт видання.

 

О 6.20 ранку на в'їзді до Костянтинівки з боку Артемівська водія «Газелі», що здійснює доставку видання до редакції за угодою, невідомі зупинили на блок-посту, що з'явився нещодавно. У водія забрали ключі і мобільний телефон.

 

Після цього невідомі, які чергують на блок-посту, викликали по телефону «коменданта Костянтинівки», що представляє так звану «Донецьку народну республіку». Коли той прибув на місце, водію «Газелі» почали погрожувати, що вантаж буде знищений разом з машиною.  Весь тираж  газети «Провінції» під загрозою був перевантажений в іншу «Газель» без номерів.

 

Передплатна частина накладу видання залишилася на Артемівському вузлі зв'язку, з якого після укрупнення структур «Укрпошти»  здійснюється доставка газети передплатникам міста та району. Поки що передплатникам  Костянтинівки видання не надійшло. Редакція дізналась тільки, що машина «Укрпошти» проїхала блок-пост без пригод.

 

Редакція газети «Провінція» повідомила про інцидент міськвідділу міліції і правоохоронці вже провели необхідні слідчі дії.

 



Як повідомляла «Детектор медіа», у ніч на 23 квітня в м. Костянтинівці (Донецька обл.) невідомі підпалили приміщення редакції газети «Провінція». Офіс видання закидали «коктейлями Молотова». На міському проросійському мітингу сепаратисти закликали «спалити "Провінцію"». Будівлю також обписали образами на адресу журналістів - невідомі пов'язали редакцію з «Правим сектором».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY