Співробітники НІСа («Інтер») повернулися на робочі місця

Співробітники НІСа («Інтер») повернулися на робочі місця

22 Лютого 2014
12926
22 Лютого 2014
16:33

Співробітники НІСа («Інтер») повернулися на робочі місця

12926
Співробітники НІСа («Інтер») повернулися на робочі місця
Співробітники НІСа («Інтер») повернулися на робочі місця

Журналісти «Національних інформаційних систем» - новинного продакшну телеканалу «Інтер» - продовжують роботу, повідомила в коментарі «Детектор медіа» журналістка Ольга Червакова, яка перебуває на місці подій.


 

«Ніхто нікого не захоплює, провокаторів довкола будівлі "Інтера" на вулиці Щусєва не видно», - сказала вона.

 

Як розповів Ользі Черваковій голова правління «Інтера» Єгор Бенкендорф, співробітників евакуювали у зв'язку з побоюванням про захоплення. Розглядався варіант, що під виглядом представників Народної самоооборони до приміщення зайдуть тітушки і почнуть погроми.

 

Після евакуації співробітники каналу очікували у дворі. О 16:05 вони повернулися на свої робочі місця.

 

Ольга Червакова звернулася до колишного народного депутата 6-го скликання, учасника майдану Юрію Гримчака  з проханням прислати  сотню самооборони для охорони й попередження можливих провокацій.  Пан Гримчак обіцяв «зробити все, щоби журналісти мали змогу нормально працювати».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сьогодні о 14:40 в ефірі «Інтера» під час випуску новин було оголошено, що канал перериває мовлення. Ведучий Володимир Андрієвський залишив студію, після того, як у коридорах студії пролунало  «Немедленно покинуть помещения!». Співробітників було евакуйовано з будівлі.

 

«Детектор медіа»

Фото Ольги Червакової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12926
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду