detector.media
22.02.2014 16:33
Співробітники НІСа («Інтер») повернулися на робочі місця
Співробітники НІСа («Інтер») повернулися на робочі місця

Журналісти «Національних інформаційних систем» - новинного продакшну телеканалу «Інтер» - продовжують роботу, повідомила в коментарі «Детектор медіа» журналістка Ольга Червакова, яка перебуває на місці подій.


 

«Ніхто нікого не захоплює, провокаторів довкола будівлі "Інтера" на вулиці Щусєва не видно», - сказала вона.

 

Як розповів Ользі Черваковій голова правління «Інтера» Єгор Бенкендорф, співробітників евакуювали у зв'язку з побоюванням про захоплення. Розглядався варіант, що під виглядом представників Народної самоооборони до приміщення зайдуть тітушки і почнуть погроми.

 

Після евакуації співробітники каналу очікували у дворі. О 16:05 вони повернулися на свої робочі місця.

 

Ольга Червакова звернулася до колишного народного депутата 6-го скликання, учасника майдану Юрію Гримчака  з проханням прислати  сотню самооборони для охорони й попередження можливих провокацій.  Пан Гримчак обіцяв «зробити все, щоби журналісти мали змогу нормально працювати».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сьогодні о 14:40 в ефірі «Інтера» під час випуску новин було оголошено, що канал перериває мовлення. Ведучий Володимир Андрієвський залишив студію, після того, як у коридорах студії пролунало  «Немедленно покинуть помещения!». Співробітників було евакуйовано з будівлі.

 

«Детектор медіа»

Фото Ольги Червакової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY