Інтерівці злякалися захоплення (ДОПОВНЕНО)

22 Лютого 2014
16985
22 Лютого 2014
15:03

Інтерівці злякалися захоплення (ДОПОВНЕНО)

16985
Інтерівці злякалися захоплення (ДОПОВНЕНО)

Інтерівці злякалися захоплення. В ефірі було оголошено, що «Інтер» змушений перервати мовлення.

 

Під час випуску новин ведучий Володимир Андрієвський пояснив глядачам, що має залишити студію. Таким чином він зреагував на оголошення «Немедленно покинуть помещение».

 

За кілька хвилин після цього ефір було відновлено. Нині триває трансляція засідання з Верховної Ради, що супроводжується рухомим рядком.

 

Перед тим, як було перервано ефір, на адресу «Інтера» почали надходити дзвінки обурених впливових глядачів щодо трансляції Харківського з`їзду депутатів усіх рівнів з Південно-Східної України.

 

У двох будівлях, де розміщений колектив «Інтера», на вулицях Щусєва та Дмитрівській, оголошена евакуація, повідомляє «Українська правда». Залишити приміщення журналістам запропонували у зв`язку з інформацією про можливий напад або підпал.

 

«Детектор медіа» з`ясовує подробиці та звернулася з запитом до прес-служби «Інтера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду