Українська мова, одностатевий секс, хороший Янукович та інші новорічні жарти

4 Січня 2013
46674

Українська мова, одностатевий секс, хороший Янукович та інші новорічні жарти

46674
Телевечори, підготовані студією «Квартал 95» для «1+1» і творчою групою Першого національного, найточніше відбивають тенденції, до яких тяжіли телевидовища протягом 2012 року
Українська мова, одностатевий секс, хороший Янукович та інші новорічні жарти
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
46674
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Новиков
4129 дн. тому
"Клара Новикова родилась 12 декабря 1946 года в Киеве, в семье фронтовика, директора обувного магазина на Подоле, Бориса Зиновьевича Герцера (1914—2004) и домохозяйки." Скетч "Украина не Россия. Только послушай" - http://funny-vid.info/video/MdRLv1TamGI Это вам не Куннилингус жидовкой обозвать. Это мягкий дружеский еврейский юмор.
кокотюха
4130 дн. тому
так, Сергію, лише в Києві - 4 мільйони народу, не кажучи вже про інші міста й регіони. я теж за Москвою не зустрічав, але в мільйонів українців така звичка є, можете мені повірити та хоч іноді визирати за межі свого достойного кола :)
Леся
4131 дн. тому
А ми всією родиною дивились тільки ТВі. Супер канал. Привітання "президента" взагалі в точку. Єдиний канал який можна дивитися.
Сергій
4131 дн. тому
Андрію, мені вже 60 з гаком, я - киянин, і НІХТО з моїх друзів, ані я, не зустрічає московський Новий рік о 10-ій вечора. Може, це ваше оточення втрачає "контакт із народом"?
Dart
4134 дн. тому
Єдиний нормальний канал в новорічну ніч - це був ТЕТ. Із задоволенням подивився дві класні комедії, потім новорічні серії Вітальки, і нарешті "Бората". На всіх інших каналах траснслювали суцільне лайно, навіть Квартал вже не смішний.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4135 дн. тому
http://dusia.telekritika.ua/bloggery/799
муся
4135 дн. тому
Набрид цей Зеленський !!! Рідне ТБ збідніло, не може нічого достойного показати. В новорічну ніч НІЧОГО цікавого не було ! Невже за цілий рік не змогли нічого створити ?!
OrysOK
4135 дн. тому
А ми Вітальку дивилися на теті. І святково і смішно.
А ми дивились ІНТЕР
4135 дн. тому
Молодці, не втратили першості і в Новий рік.Впевнені що так буде і далі.
Курка
4135 дн. тому
А піпл хаває, як бачимо
Noser
4135 дн. тому
Угода про газ була не 5 років, а 4 назад - в 2009. Квартал стало неможливо дивитися, а гумор у них нижче плінтуса
Meesha
4135 дн. тому
"канал, котрий фінансується з бюджету держави Україна, запросто дозволяє собі показувати співачку Ольгу Полякову в російському кокошнику. " - суть укронацизма.
Енот
4135 дн. тому
На самом деле все таки Первый национальный был намного интереснее чем и арньше и вообще .Всю ночь всей семьей его смотрели,получили удовольстви ев первую очередь минимумом рекламы,и всеслыми программами
Птах
4135 дн. тому
1+1 хорошо все подготовили,очень классно осветили новый год
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду